TietovisatReseptitBlogitTV-ohjelmatViihdeVaihtoautotHoroskooppi

Sanan järkevä käännös suomi-englanti

 • cogent
  us
  The prosecution presented a cogent argument, convincing the jury of the defendants guilt
 • reasonable
  us
  Surely this is a reasonable demand? Tämä vaatimus on toki järkevä! This solution seems to be reasonable. Ratkaisu on mielestäni järkevä.Parliament knows I am a reasonable man. Parlamentti tietää, että minä olen järkevä mies.
 • sensible
  us
  It is a very sensible communication. Kyseinen tiedonanto on erittäin järkevä. We have here a sensible proposal. Meillä on edessämme järkevä ehdotus. Eurobonds are a sensible solution. Eurobondit ovat järkevä ratkaisu.
 • judiciousThe report, as many speakers have said, is judicious and balanced. Mietintö on järkevä ja tasapuolinen, kuten monet puhujat ovat todenneet. A judicious use of Community actions such as the Seventh Framework Programme would also be beneficial. Yhteisön toimien, kuten seitsemännen puiteohjelman, järkevä käyttäminen olisi myös eduksi. We need to rediscover that harmony, that judicious compromise, especially for the sake of our fellow European citizens. Meidän on löydettävä uudelleen tämä oikea tasapaino, tämä järkevä kompromissi etenkin Euroopan kansalaisten tähden.
 • level-headed
 • rational
  us
  Is this an effective and rational way? Onko tämä tehokas ja järkevä tapa toimia? We believe in a hierarchy of remedies which is rational. Me uskomme sellaiseen oikaisumahdollisuuksien hierarkiaan, joka on järkevä. But that is not how it should happen in a rational system. Se ei kuitenkaan ole järkevä tapa toimia.

Sanan järkevä määritelmät

 • kokemuksellisesti viisas

Esimerkit

 • Ole jo vihdoinkin järkevä!

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja