BlogitViihdeReseptitVaihtoautotHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmat

Sanan järkyttävä käännös suomi-englanti

 • disturbingThe human rights situation in Russia is disturbing. Ihmisoikeustilanne Venäjällä on järkyttävä. The O'Dell case is one that we find particularly disturbing. O'Dellin tapaus on meistä erityisen järkyttävä. Mr President, the human rights situation in Vietnam is disturbing. laatija. - (DE) Arvoisa puhemies, Vietnamin ihmisoikeustilanne on järkyttävä.
 • morbid
  us
 • outrageousAnd his view that this is primarily a legal and economic question rather than one of public health is quite outrageous and irresponsible. Suorastaan järkyttävä ja vastuuntunnoton on hänen mielipiteensä, että kyse on ensisijaisesti lainsäädännöllisestä ja taloudellisesta eikä kansanterveyttä koskevasta aiheesta. Do you agree with me that this is an outrageous affront to free speech and that it flies directly in the face of the so-called Charter of Fundamental Rights? Oletteko kanssani samaa mieltä siitä, että kyseessä on sananvapauden järkyttävä loukkaus ja että päätös on täysin niin sanotun perusoikeuskirjan vastainen?
 • shocking
  us
  Parliament's vote on this is doubly shocking. Tässä suhteessa parlamentin äänestystulos on järkyttävä kahdestakin syystä. The death of a child is always a shocking event. Lapsen kuolema on aina järkyttävä tapahtuma. The image that was portrayed to the viewing public was shocking. Katsojalle välittynyt kuva oli järkyttävä.

Sanan järkyttävä määritelmät

Esimerkit

 • järkyttävä asuvalinta

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja