BlogitTV-ohjelmatReseptitTietovisatNauris.fiVaihtoautotHoroskooppi

Sanan järkyttävä käännös suomi-englanti

 • disturbing
  The human rights situation in Russia is disturbing. Ihmisoikeustilanne Venäjällä on järkyttävä. The O'Dell case is one that we find particularly disturbing. O'Dellin tapaus on meistä erityisen järkyttävä. Mr President, the human rights situation in Vietnam is disturbing. laatija. - (DE) Arvoisa puhemies, Vietnamin ihmisoikeustilanne on järkyttävä.
 • morbid
  us
 • outrageous
  And his view that this is primarily a legal and economic question rather than one of public health is quite outrageous and irresponsible. Suorastaan järkyttävä ja vastuuntunnoton on hänen mielipiteensä, että kyse on ensisijaisesti lainsäädännöllisestä ja taloudellisesta eikä kansanterveyttä koskevasta aiheesta. Do you agree with me that this is an outrageous affront to free speech and that it flies directly in the face of the so-called Charter of Fundamental Rights? Oletteko kanssani samaa mieltä siitä, että kyseessä on sananvapauden järkyttävä loukkaus ja että päätös on täysin niin sanotun perusoikeuskirjan vastainen?
 • shocking
  us
  Parliament's vote on this is doubly shocking. Tässä suhteessa parlamentin äänestystulos on järkyttävä kahdestakin syystä. The death of a child is always a shocking event. Lapsen kuolema on aina järkyttävä tapahtuma. The image that was portrayed to the viewing public was shocking. Katsojalle välittynyt kuva oli järkyttävä.
 • astounding
  astounding success; an astounding spectacle
 • scandalous
  The incident in question is particularly dramatic, and utterly scandalous, as it took place in a densely-populated area. Kyseinen tapaus on erityisen dramaattinen ja järkyttävä skandaali, sillä se tapahtui taajama-alueella. It has arisen in a climate of ongoing breaches of human rights and the scandalous verdict that sentenced them to fifteen years in prison on 1 July raises at least two questions. Se tapahtui jatkuvien ihmisoikeusrikkomusten ilmastossa, ja 1. heinäkuuta annettu järkyttävä viidentoista vuoden vankeustuomio nostaa esiin ainakin kaksi seikkaa.

Sanan järkyttävä määritelmät

Esimerkit

 • järkyttävä asuvalinta
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja