VaihtoautotTV-ohjelmatNauris.fiBlogitTietovisatReseptitHoroskooppi

Sanan ja niin edelleen käännös suomi-englanti

 • and so forth
  Ferries will be moved outside the EU and so forth. Aluksia siirretään EU: n ulkopuolelle ja niin edelleen. When shall we start having to submit details of births and so forth? Milloin meidän on alettava luovuttaa tietoja syntymistä ja niin edelleen? Unemployment is high, investment is not what it could be, and so on and so forth. Työttömiä on paljon, investointeja ei ole tehty tarpeeksi ja niin edelleen.
 • and all
  There have been confessions, convictions and all such things in Switzerland. Sveitsissä rikolliset tunnustivat syyllisyytensä, heidät tuomittiin ja niin edelleen. He ate the whole fish, bones and all.What with you saying he was sick and all, I figured neither of you were coming.
 • and so on
  He mentioned social aspects and so on. Hän mainitsi sosiaaliset näkökohdat ja niin edelleen. No new contracts can be signed and so on. Uusia sopimuksia ei voida allekirjoittaa ja niin edelleen. It was not validated by peer review and so on. Sitä ei vahvistettu vertaisarvioinnissa ja niin edelleen.
 • and that
  Are we meeting Tom and that?
 • etc.
  I will mention the Services Directive, REACH, etc. Esimerkkinä mainittakoon palveludirektiivi, REACH ja niin edelleen. This is the debate about a third-country clause etc. Tällainen on keskustelu kolmansia maita koskevasta lausekkeesta, ja niin edelleen. Tomorrow, we shall need a common banking policy, etc. Huomenna tarvitaan yhteistä pankkipolitiikkaa ja niin edelleen.
 • and all that
  She listens to punk rock, screamo, death metal and all that.
 • et cetera
 • etcetera
  Firstly, I support development, innovation, etcetera. Ensiksi puhutaan kehityksestä, innovaatiosta ja niin edelleen. Tätä tuen. Will there be a similar system of application, etcetera? Sovelletaanko niihin vastaavaa järjestelmää, ja niin edelleen? It also has something to do with transportation, environmental considerations, integrity, etcetera. Se liittyy myös jonkin verran liikenneturvallisuuteen, ympäristöystävällisyyteen, kunniallisuuteen ja niin edelleen.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja