BlogitHoroskooppiReseptitViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisat

Sanan ja niin edelleen käännös suomi-englanti

 • and so forth
  I have "and so on and so forth" written down here, but I hope that things do not continue in this vein. "Ja niin edelleen", minulla lukee tässä kohdassa, ja toivon, että asiat eivät jatku "niin edelleen". Ferries will be moved outside the EU and so forth. Aluksia siirretään EU: n ulkopuolelle ja niin edelleen. We are talking about fishing quotas, conservation, maintaining habitats, and so on and so forth. Puhumme myös kalastuskiintiöistä, suojelusta, elinympäristöjen säilyttämisestä ja niin edelleen.
 • and all
  There have been confessions, convictions and all such things in Switzerland. Sveitsissä rikolliset tunnustivat syyllisyytensä, heidät tuomittiin ja niin edelleen. He ate the whole fish, bones and all.What with you saying he was sick and all, I figured neither of you were coming.
 • and so on
  We shall soon be discussing the subject of alcohol, and so on, and so on. Seuraavaksi keskustellaan alkoholista ja niin edelleen, ja niin edelleen. I have "and so on and so forth" written down here, but I hope that things do not continue in this vein. "Ja niin edelleen", minulla lukee tässä kohdassa, ja toivon, että asiat eivät jatku "niin edelleen". No new contracts can be signed and so on. Uusia sopimuksia ei voida allekirjoittaa ja niin edelleen.
 • and that
  It is the fifteen Member States that conclude agreements with open skies etc. and that compete with each other politically. 15 jäsenvaltiota solmivat open skies -sopimuksia ja niin edelleen, ja niin edelleen, ja samalla ne kilpailevat toisensa poliittisesti ulos. Are we meeting Tom and that?
 • etc.
  The 'etc.' should also include the recital, which is Amendment 126. "Ja niin edelleen" pitää sisällään myös johdanto-osan kappaletta koskevan tarkistuksen 126. I will mention the Services Directive, REACH, etc. Esimerkkinä mainittakoon palveludirektiivi, REACH ja niin edelleen. It is the fifteen Member States that conclude agreements with open skies etc. and that compete with each other politically. 15 jäsenvaltiota solmivat open skies -sopimuksia ja niin edelleen, ja niin edelleen, ja samalla ne kilpailevat toisensa poliittisesti ulos.

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja