ReseptitTV-ohjelmatBlogitHoroskooppiViihdeTietovisatVaihtoautot

Sanan jalka käännös suomi-englanti

 • foot
  uk
  us
  If you want to lead Europe, you must first of all stop having one foot in Europe and one foot outside. Jos haluatte johtaa Eurooppaa, teidän on ensinnäkin lopetettava sellainen toiminta, jossa teillä on toinen jalka Euroopassa ja toinen jalka sen ulkopuolella. At best they have one foot on the accelerator and one on the brakes. Parhaimmassa tapauksessa heillä on toinen jalka kaasulla ja toinen jarrupolkimella. In so doing, she does in fact already have one foot in prison, figuratively speaking. Siksi hänellä on itse asiassa, kuvallisesti sanottuna, jo toinen jalka vankilan puolella.
 • stem
  us
  the stem of an apple or a cherryto stem cherries; to stem tobacco leavesThe current crisis stems from the short-sighted politics of the previous government.
 • leg
  uk
  us
  It needs an economic leg and a political leg. Siinä on oltava taloudellinen jalka ja poliittinen jalka. Too many animals sustain injuries on legs and chest due to poor litter. Liian monet eläimet kärsivät huonojen pehkujen aiheuttamista jalka- ja rintakehävammoista. They did not succeed in this case either, but the young man' s left leg had to be amputated. Tässäkään tapauksessa järjestö ei onnistunut tappamaan kohdettaan, jonka vasen jalka jouduttiin kuitenkin amputoimaan.
 • leg; pedestal
 • mount
  us
  the mount of JupiterThe rider climbed onto his mount.The post is the mount on which the mailbox is installed.
 • on one's feetHes very quick on his feetShes so light on her feet that we couldnt hear her comingWelcome back! Its good to see you back on your feet
 • pedestrian
  us
  pedestrian crossingpedestrian zoneHis manner of dress was pedestrian but tidy
 • pin
  us
  Pull the pin out of the grenade before throwing it at the enemyIm not so good on my pins these daysThe UK standard connector for domestic mains electricity has three pins
 • stalk
  us
  a stalk of wheat, rye, or oats; the stalks of maize or hempMy ex-girlfriend is stalking me
 • stipe

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja