ViihdeTietovisatHoroskooppiBlogitVaihtoautotReseptitTV-ohjelmat

Sanan johdosta käännös suomi-englanti

 • due to
  Madam President, congratulations are due to Mr Spencer for his report. Arvoisa puhemies, onnittelut herra Spencerille hänen mietintönsä johdosta. Mainly due to US aid, it has chalked up a certain amount of economic success. Lähinnä Yhdysvaltojen tuen johdosta maan talous on kasvanut jonkin verran. There has been a substantial decrease in demand in the printing and publishing sector due to the economic crisis. Paino- ja julkaisualan kysyntä on vähentynyt merkittävästi talouskriisin johdosta.
 • on
  us
  My sincere congratulations on this. Esitän vilpittömät onnitteluni asian johdosta. I congratulate my colleagues on that. Onnittelen sen johdosta työtovereitani. I congratulate him on his appointment. Onnittelut nimityksen johdosta.
 • on account of
  This is only natural, on account of the rule of law being prioritised with good reason. Luonnollisesti sen johdosta, että täällä on erittäin perustellusti asetettu prioriteetiksi oikeusvaltio. This new Directive threatens to cause disruption on account of the obligation to monitor what users are doing. Uudesta direktiivistä uhkaa aiheutua häiriötä käyttäjien toimien seuraamista koskevan velvoitteen johdosta. It is feared that, on account of a new rule, a 'sunset clause', Member States will lose the payments they are due. Pelätään, että uuden säännön eli niin sanotun sunset clausen johdosta jäsenvaltiot menettävät niille kuuluvia maksuja.
 • on/translations
 • owing to
  Mr President, the number of non attached Members may be increased at any time, owing to unforeseen events. esittelijä. - (EL) Arvoisa puhemies, sitoutumattomien jäsenten määrä voi milloin tahansa kasvaa ennalta-arvaamattomien tapahtumien johdosta. Besides their principal use, hops are also used in naturopathy owing to the calmative effect of their constituents. Tämän pääasiallisen käyttötarkoituksen lisäksi humalaa käytetään rauhoittavan vaikutuksensa johdosta myös luonnollisten parannusmenetelmien parantavana aineena. However, it is also topical owing to the problem created by the emergence of avian influenza and the risks created by its transmission to Europe. Se on ajankohtainen kuitenkin myös sen ongelman johdosta, jonka lintuinfluenssan ilmeneminen ja vaara sen leviämisestä Eurooppaan ovat aiheuttaneet.

Sanan johdosta määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja