VaihtoautotTietovisatBlogitTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiNauris.fi

Sanan jokainen käännös suomi-englanti

 • each
  us
  Each port or each ship is different. Jokainen satama ja laiva on omalaatuisensa. Each war, each conflict accentuates the fragility of the states. Jokainen sota ja jokainen konflikti korostaa valtioiden haurautta. Each social group is different. Jokainen yhteiskuntaryhmä on erilainen.
 • every
  us
  Every accident is one too many. Jokainen onnettomuus on liikaa. Every word of the article was true. Artikkelin jokainen sana oli totta. Every one of us can do something too. Me voimme jokainen toimia myös itse.
 • everyone
  us
  Everyone has made some compromises. Jokainen on tehnyt kompromisseja. Now everyone is discussing Eurobonds. Nyt jokainen keskustelee euro-obligaatioista. Everyone will do what they think best. Jokainen käyttäytyy parhaaksi katsomallaan tavalla.
 • everybody
  uk
  us
  Everybody said how important it was. Jokainen toi esille sen, kuinka tärkeä se on. Everybody knows that is bad for a country. Jokainen tietää, että tällainen on huonoa maan kehityksen kannalta. Everybody is aware that this is very difficult. Jokainen tietää, että tämä asia on erittäin vaikea.
 • any
  us
  Any solution sets a precedent. Jokainen ratkaisu on ennakkotapaus. Any democrat can spot two key problems. Jokainen demokraatti näkee tässä kaksi avainongelmaa. Any scientist will admit that this is true. Jokainen tieteenharjoittaja myöntää, että tämä on totta.
 • anybody
  us
  Anybody can point matters out and if there are any problems, they will be corrected. Senhän voi todeta jokainen ja, jos niin ei tapahdu, sitä arvostellaan ja asiaa ei käsitellä. It is anybody's guess how the peace talks, in those circumstances, can lead to success. Jokainen voi vain arvata, miten rauhanneuvottelut voisivat noissa oloissa onnistua. Nobody wanted to kill anybody, and anybody who wants to kill a person would be contradicting his beliefs and religion. Kukaan ei halunnut tappaa ketään. Jokainen, joka haluaa tappaa toisen ihmisen, on ristiriidassa uskomustensa ja uskontonsa kanssa.
 • anyone
  us
  Anyone who works in this House needs staff. Jokainen tässä parlamentissa työskentelevä tarvitsee henkilökuntaa. Anyone who was listening to him knew what he meant. Ja jokainen häntä kuunnellut ymmärsi, mitä hän tällä tahtoi sanoa. Anyone who has ever seen it will never eat it again. Jokainen, joka on nähnyt sen kerran, ei syö tällaista lihaa enää koskaan.
 • one and all
 • per
  us
  Each truck is losing £1, 000 per day. Jokainen rekka menettää 1 000 puntaa päivässä. Admission is £10 per personmiles per gallon

Sanan jokainen määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja