TV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotReseptitHoroskooppiBlogitViihde

Sanan jokainen käännös suomi-englanti

 • each
  us
  Each port or each ship is different. Jokainen satama ja laiva on omalaatuisensa. Each war, each conflict accentuates the fragility of the states. Jokainen sota ja jokainen konflikti korostaa valtioiden haurautta. Each social group is different. Jokainen yhteiskuntaryhmä on erilainen.
 • all and sundry
 • every
  us
  Every accident is one too many. Jokainen onnettomuus on liikaa. Every word of the article was true. Artikkelin jokainen sana oli totta. Every one of us can do something too. Me voimme jokainen toimia myös itse.
 • everyone
  us
  Everyone has made some compromises. Jokainen on tehnyt kompromisseja. Now everyone is discussing Eurobonds. Nyt jokainen keskustelee euro-obligaatioista. Everyone will do what they think best. Jokainen käyttäytyy parhaaksi katsomallaan tavalla.
 • everybody
  uk
  us
  Everybody said how important it was. Jokainen toi esille sen, kuinka tärkeä se on. Everybody knows that is bad for a country. Jokainen tietää, että tällainen on huonoa maan kehityksen kannalta. Everybody is aware that this is very difficult. Jokainen tietää, että tämä asia on erittäin vaikea.
 • per
  us
  Each truck is losing £1, 000 per day. Jokainen rekka menettää 1 000 puntaa päivässä. Admission is £10 per personmiles per gallon

Sanan jokainen määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja