ViihdeReseptitTietovisatHoroskooppiBlogitTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan jompikumpi käännös suomi-englanti

 • either
  uk
  us
  We should have either one or the other, but not both. Meillä pitäisi olla jompikumpi mutta ei molempia. Does either of the two rapporteurs wish to take the floor? Haluaako jompikumpi esittelijöistä käyttää puheenvuoron? It can be this one, but it could also be either of the two others that have been requested. Kolmas aihe voi olla tämä viimeksi ehdotettu, mutta myös jompikumpi kahdesta muusta ehdotetusta aiheesta voidaan valita.
 • one or the other
  We should have either one or the other, but not both. Meillä pitäisi olla jompikumpi mutta ei molempia. They cannot, but in any situation of conflict where you have to choose one or the other, public health must always prevail. Niitä ei voida sivuuttaa, mutta kaikissa ristiriitatilanteissa, joissa on valittava jompikumpi kahdesta vaihtoehdosta, on valittava aina kansanterveyden kannalta parempi vaihtoehto. However, I have some doubt whether an overall EU development mark could be superimposed on existing quality marks without damage to one or the other. Minulla on kuitenkin joitakin epäilyjä siitä, voidaanko koko EU: n kattava kehitysmerkintä luoda olemassa olevien laatumerkintöjen rinnalle, ilman että jompikumpi kärsii.

Sanan jompikumpi määritelmät

 • toinen tai toinen, valinnaisesti toinen kahdesta vaihtoehdosta, kumpi tahansa

Kokeile myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja