TietovisatTV-ohjelmatBlogitNauris.fiHoroskooppiVaihtoautotReseptit

Sanan josta käännös suomi-englanti

 • of which
  It is something of which we can be proud. Se on jotain, josta voimme olla ylpeitä. This is a reality of which we can be certain. Tämä on todellisuutta, josta voimme olla varmoja. This is a problem of which we are particularly aware. Kyseessä on ongelma, josta olemme erityisen tietoisia.
 • whence
  us
  The substance used to kill him, polonium-210, is strictly controlled and is easily traceable back to its source in Russia, even down to the original batch from whence it came. Hänen surmaamiseensa käytetty aine, polonium-210, on tarkasti valvottu, ja se voidaan helposti jäljittää lähteeseensä Venäjälle, jopa alkuperäiseen erään, josta se saatiin. Whence came I?"Pork" comes from French, whence we get most of our modern cooking terms.
 • whereof
 • about which
  This is a serious point about which we ought to be concerned. Tämä on vakava asia, josta meidän tulisi olla huolissamme.
 • whereby
  us
  The principle of speciality, whereby the person is not tried for acts other than those for which he is serving his sentence, must also be upheld. On myös vaalittava erityissääntöperiaatetta, jonka mukaan henkilöä ei syytetä muista teoista kuin siitä, josta hän suorittaa seuraamustaan. Primarily because of the scope, whereby - and this is something with which I agree - posted workers cannot, or may not, qualify for a single permit. Ennen muuta kyse oli soveltamisalasta, kun lähetetyt työntekijät eivät voi tai saata täyttää yhdistelmäluvan vaatimuksia - asia, josta olen yhtä mieltä. Mr President, we have here a particular situation that you have not appreciated, whereby we have interrupted a speech, but Mr Fischler is unable to be present this evening. Arvoisa puhemies, meillä on erikoinen tilanne, josta ette ollut tietoinen, nimittäin että me keskeytämme keskustelun ja että herra Fischler ei voi olla läsnä tänä iltana.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja