ViihdeTV-ohjelmatReseptitBlogitHoroskooppiVaihtoautotTietovisat

Sanan joustava käännös suomi-englanti

 • flexible
  us
  I have been flexible, just as the Directive is flexible. Olen ollut joustava, aivan kuten direktiivikin on joustava. A flexible rule ceases to be a rule. Joustava sääntö ei olekaan enää sääntö. The package is flexible, but clear enough. Paketti on joustava, mutta myös kyllin selkeä.
 • adaptive
 • elastic
  us
  This is not a constantly elastic process. Tämä ei ole jatkuvasti joustava prosessi. The Fund must be elastic so it can adequately respond to situations, and do so comprehensively. Solidaarisuusrahaston on oltava joustava niin, että se voi reagoida asianmukaisesti ja laajasti onnettomuustilanteisiin. The rope is somewhat elastic, so expect it to give when you pull on it.
 • resilient
  us
  Similarly, it is for each one of them to ensure that their economies are competitive, flexible and resilient. On myös kunkin jäsenvaltion asia huolehtia siitä, että kunkin talous on kilpailukykyinen, joustava ja kestävä. As you can see, Commissioner, this is a customdesigned soft bull bar far more resilient than the old type of bull bar. Arvoisa komission jäsen, kuten näette, tämä on tilaustyönä tehty joustava karjapuskuri, joka on paljon kimmoisampi kuin vanhanmallinen karjapuskuri. A resilient and practical interinstitutional agreement will, therefore, be a prerequisite for the efficient operation of activity-based management. Siksi joustava ja käytännönläheinen toimielinten välinen sopimus on ehdoton edellytys toimintoperusteisen johtamisen tehokkuudelle.
 • springyThe soft peat was springy under her feet.

Sanan joustava määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja