ViihdeHoroskooppiTietovisatBlogitTV-ohjelmatVaihtoautotReseptit

Sanan julkisesti käännös suomi-englanti

 • openly
  us
  That is why the Council as legislator must meet openly. Lainsäätäjänä toimivan neuvoston on siksi kokoonnuttava julkisesti. This is also a point of view that it is not wise to express openly. Tätä näkemystä ei ole järkevää ilmaista julkisesti. In addition, this system operates openly and publicly, with complete transparency. Lisäksi tämä järjestelmä toimii avoimesti ja julkisesti ja täysin seurattavasti.
 • in publicWe want the Council to legislate in public. Haluamme neuvoston säätävän lakeja julkisesti. I have said this to you in public and in private. Olen sanonut tämän teille sekä julkisesti että yksityisesti. Have the courage to say so in public, in this forum. Uskaltakaa sanoa se julkisesti tällä foorumilla.
 • publicly
  us
  You could at least say so publicly. Olisitte ainakin voinut sanoa niin julkisesti. I have done this publicly and privately. Olen tehnyt näin sekä julkisesti että yksityisesti. I am grateful that she has said so publicly. Olen kiitollinen siitä, että hän sanoi sen julkisesti.

Sanan julkisesti määritelmät

 • siten, että on julkinen, julkisella tavalla

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja