HoroskooppiBlogitNauris.fiReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisat

Sanan juoma käännös suomi-englanti

 • beverage
  us
  Wine is a natural beverage made from grapes, and I believe the consumer is well informed about it. Viini on luonnollinen juoma, joka on valmistettu rypäleistä, ja olen sitä mieltä, että kuluttajilla on siitä tietoa. Each beverage has its own special characteristics that distinguish it fundamentally from the others. Jokainen juoma on erittäin erikoislaatuinen ja eroaa koostumukseltaan muista. It is a question of making a choice of spheres, and our choice can only be that of high-quality wine, not a so-so beverage. Kyse on valinnoista, ja valintamme voi olla ainoastaan laatuviinit, ei mikä tahansa juoma.
 • drink
  us
  I hope that they will work to reach an agreement on both drinking and bathing water. Toivon heidän aloittavan työt sopimukseen pääsemiseksi sekä juoma- että talousveden osalta. All you need to do is to buy a drink at a service station and then drive off. Teidän on vain ostettava huoltoasemalta juoma ja ajettava sitten pois. I should like to finish with the sentence: 'Food and drink hold body and soul together' . Haluaisin päättää sen lauseeseen: ruoka ja juoma yhdistävät ruumiin ja sielun.
 • long drink
 • potion
  That is the Socialist policy mix. That is the potion concocted by druids to cure all the ills of our economy at a stroke and without effort. Se on talouspoliittisten toimien sosialistinen yhdistelmä, erilaisista aineksista valmistettu druidien juoma, jonka on tarkoitus parantaa yhtäkkiä ja helposti kaikki tämän talouden vaivat.CO2 is a natural constituent of the atmosphere; it is not some kind of devil potion, as is misleadingly made out in portraying the situation as an 'Inconvenient Truth'. Hiilidioksidi on ilmakehän luonnollinen osa; se ei ole mikään paholaisen juoma, kuten harhaanjohtavasti uskotellaan kuvailtaessa tilannetta ”epämiellyttäväksi totuudeksi”. He hoped to win the princesss heart by mixing the love potion the witch gave him into her drink.

Sanan juoma määritelmät

 • juotavaksi tarkoitettu neste, jota usein nautitaan ruoan yhteydessä

Esimerkit

 • Mitä juomaa saisi olla palanpainikkeeksi?
 • Vesi on erinomainen juoma nautittavaksi ruokailun yhteydessä.

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja