BlogitTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotViihdeReseptitHoroskooppi

Sanan juuri nyt käännös suomi-englanti

  • just nowI mentioned this just now in my speech. Mainitsin tämän juuri nyt puheenvuorossani. I was talking to my friend on the phone just nowWe do not have that item in stock just now
  • right nowThis must be stopped right now. Tämä on lopetettava juuri nyt. I feel a bit like that right now! Minulla on juuri nyt vähän sellainen tunne. We do not have a figure right now. Meillä ei ole esittää tiettyä lukua juuri nyt.
  • at the momentUnfortunately, we do not have much time for this at the moment. Valitettavasti keskustelulle ei juuri nyt ole paljon aikaa. We do not feel very much like celebrating at the moment, however. Emme kuitenkaan ole juuri nyt juhlatuulella. Moreover, European industry is hardly unanimous at the moment. Lisäksi eurooppalainen teollisuus ei juuri nyt ole kovinkaan yksimielinen.
  • at this momentJoining the eurozone at this moment is not just a privilege. Euroalueeseen liittyminen juuri nyt ei ole pelkästään etuoikeus. I do not know the answer to your question at this moment in time. En pysty antamaan vastausta kysymykseenne juuri nyt.
  • off the top of one's headI cannot think of any good examples off the top of my head, but give me a couple of hours and Im sure I could come up with something

Sanan juuri nyt määritelmät

  • Tällä hetkellä

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja