TietovisatReseptitBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeHoroskooppi

Sanan juutalainen käännös suomi-englanti

 • Jew
  us
  You can understand them as your own values if you are a Jew or a Moslem or an unbeliever. Juutalainen tai muslimi taikka uskonnoton voi myös omia ne omiksi arvoikseen. This Parliament was not built by a Christian or by a Jew or by a Muslim, but it was created by man. Tätä parlamenttia ei rakentanut kristitty, juutalainen tai muslimi. Sen loi ihminen. It is of little relevance whether one is in private an atheist, a Catholic, a Jew, a Muslim or a follower of any peaceful sect. Ei ole juurikaan merkittävää, onko joku yksityiselämässä ateisti, katolinen, juutalainen, muslimi tai jonkin rauhanomaisen lahkon jäsen.
 • Jewish
  When they came to arrest my Jewish neighbour, I did not speak up, because I was not Jewish. Kun he tulivat pidättämään naapurissani asuvan juutalaisen, en vastustanut, koska en ollut juutalainen. Anne Frank was a little Jewish girl, whose only crime was to be a little Jewish girl in Amsterdam. Anne Frank oli eräs nuori juutalaistyttö, jonka ainoa rikos oli se, että hän oli nuori juutalainen Amsterdamissa. For example, how do you define the Jewish identity? Miten esimerkiksi määrittää juutalainen identiteetti?
 • Jewess

Sanan juutalainen määritelmät

 • juutalaisen perinteen mukainen, juutalaisuuteen liittyvä
 • perinteisesti uskontonaan juutalaisuutta harjoittaneen eri puolille maailmaa hajaantuneen kansan jäsen

Synonyymit

Esimerkit

 • Jotkut juutalaisten läsnäoloon yhdistettävissä olevat asiat on saatettu nimetä juutalaisiksi, vaikeivät erityisesti sellaisia ole.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja