TV-ohjelmatVaihtoautotViihdeTietovisatReseptitBlogitHoroskooppi

Sanan käsikirjoitus käännös suomi-englanti

 • manuscript
  us
 • script
  us
  The script is fine, but the soundtrack was awful. Käsikirjoitus on hyvä, mutta ääniraidasta tuli kamala. on behalf of the ALDE Group. - Mr President, I have the feeling that I have ended up in the wrong theatre play and I have the wrong script in front of me. ALDE-ryhmän puolesta. - (EN) Arvoisa puhemies, minulla on tunne, että olen päätynyt väärään näytelmään ja että edessäni on väärä käsikirjoitus. If we adhere to these rules, there will be some kind of coordination and we will have a script which will finally allow us to reach the end of negotiations. Jos näitä pelisääntöjä noudatetaan, syntyy ohjaus, ja silloin meillä on myös käsikirjoitus, jonka avulla pääsemme menestyksellisesti neuvottelujen loppuun.
 • scenario
  us
  The scenario risks being the same in Europe. Käsikirjoitus näyttää samanlaiselta Euroopassa. In the rest of Yugoslavia, an Iraq-style scenario is in progress. Muissa Jugoslavian osissa toteutuu irakilaistyylinen käsikirjoitus. We are faced with a new scenario that requires new proposals, a new commitment and new pressures on both sides. Edessämme on nyt uusi käsikirjoitus, joka edellyttää uusia ehdotuksia, uutta sitoutumista ja uusia paineita molemmin puolin.
 • autograph
 • screenplay

Sanan käsikirjoitus määritelmät

Esimerkit

 • kreikankielinen Raamatun käsikirjoitus 400-luvulta

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja