TietovisatViihdeVaihtoautotBlogitHoroskooppiTV-ohjelmatReseptit

Sanan käsite käännös suomi-englanti

 • conceptThis report discusses a new concept: SAFE. Siinä esiintyy uusi käsite: SAFE. I see Schengen as a romantic concept. Minusta Schengen on romanttinen käsite. It was certainly an overrated concept. Se oli ehdottomasti yliarvostettu käsite.
 • abstractThis is not merely an abstract concept; it is one that affects people's lives. Se ei ole vain abstrakti käsite; se on asia, joka vaikuttaa ihmisten elämään. European citizenship is an abstract concept which lacks any legal form. Euroopan kansalaisuus on abstrakti käsite, jolla ei ole oikeudellista sisältöä. Terrorism is not an abstraction; it is very real. Terrorismi ei ole abstrakti käsite, se on totista totta.
 • conception
  us
 • notion
  us
  Cohesion is a notion that excludes exclusion. Yhteenkuuluvuus on käsite, johon ei kuulu poissulkeminen. The notion of integration capacity is nothing really new. Integraatiovalmiuden käsite ei ole mikään uusi asia. Indeed the notion of an ombudsman is originally a Nordic one. Oikeusasiamiehen käsite on itse asiassa peräisin Pohjoismaista.

Sanan käsite määritelmät

 • ihmisen mielessä jäsentynyt, selkeästi määriteltävissä oleva idea todellisuudessa esiintyvästä konkreettisesta tai abstraktista asiasta

Esimerkit

 • Käsitteet ovat ajattelemisen ja päättelemisen perusta, edellytys yhteiselle kielelle.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja