ReseptitTietovisatBlogitVaihtoautotViihdeTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan käsittely käännös suomi-englanti

 • treatment
  us
  In this context, the treatment of small and medium-sized enterprises is especially important. Pienten ja keskisuurten yritysten käsittely on tässä yhteydessä erityisen tärkeää. But the most difficult issues are the future of the opt-out and the treatment of on-call time. Mutta vaikeimmat aiheet ovat opt-out-järjestelyn tulevaisuus ja päivystysajan käsittely. Let me stress that I believe the treatment of the agreement is working very well in this respect. Haluaisin korostaa, että sopimuksen käsittely edistyy mielestäni erittäin hyvin.
 • handling
  us
  Authentication of euro coins and handling of euro coins unfit for circulation ( Eurokolikoiden aitouden tarkistaminen ja kiertoon kelpaamattomien eurokolikoiden käsittely ( This should, of course, go hand in hand with the correct and prompt handling of complaints. Siihen kuuluu luonnollisesti myös valitusten oikea ja välitön käsittely. I told you that handling the economic and financial crisis was one of our most important tasks. Kerroin teille, että talous- ja rahoituskriisin käsittely oli yksi tärkeimmistä tehtävistämme.
 • usage
  us
  A wide range of common products can be hazardous if the handling and usage instructions are ignored. Monet tavalliset tuotteet voivat olla vaarallisia, jos niiden käsittely- ja käyttöohjeita ei noudateta.

Sanan käsittely määritelmät

 • käsin tehtävä toimenpide tai joukko toimenpiteitä

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja