ReseptitHoroskooppiViihdeBlogitTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan käsittely käännös suomi-englanti

 • treatment
  us
  To date, the Fund has focused on three sectors which are the subject of Community directives: the treatment of drinking water, the treatment of waste water and the treatment of solid waste. Tähän asti koheesiorahasto on keskittynyt kolmelle alalle, joista on laadittu yhteisön direktiivit: juomaveden käsittely, jätevesien käsittely ja kiinteiden jätteiden käsittely. In this context, the treatment of small and medium-sized enterprises is especially important. Pienten ja keskisuurten yritysten käsittely on tässä yhteydessä erityisen tärkeää. But the most difficult issues are the future of the opt-out and the treatment of on-call time. Mutta vaikeimmat aiheet ovat opt-out-järjestelyn tulevaisuus ja päivystysajan käsittely.
 • handling
  us
  Authentication of euro coins and handling of euro coins unfit for circulation ( Eurokolikoiden aitouden tarkistaminen ja kiertoon kelpaamattomien eurokolikoiden käsittely ( This should, of course, go hand in hand with the correct and prompt handling of complaints. Siihen kuuluu luonnollisesti myös valitusten oikea ja välitön käsittely. I told you that handling the economic and financial crisis was one of our most important tasks. Kerroin teille, että talous- ja rahoituskriisin käsittely oli yksi tärkeimmistä tehtävistämme.
 • usage
  us
  A wide range of common products can be hazardous if the handling and usage instructions are ignored. Monet tavalliset tuotteet voivat olla vaarallisia, jos niiden käsittely- ja käyttöohjeita ei noudateta.

Sanan käsittely määritelmät

 • käsin tehtävä toimenpide tai joukko toimenpiteitä
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja