TietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitBlogitViihdeVaihtoautot

Sanan käsitys käännös suomi-englanti

 • notion
  us
  Today's vote shows that this notion extends beyond all political differences. Tämänpäiväinen äänestys osoitti, että tämä käsitys ylittää kaikki poliittiset erimielisyydet. The notion that the Constitution was essential for an enlarged Union is clearly a myth. Käsitys siitä, että perustuslaki on laajentuneen unionin toiminnan edellytys, on pelkkää satua. If anyone has a romantic notion of gambling, then I have to disappoint them. Jos jollain on romanttinen käsitys rahapelitoiminnasta, minun on aiheutettava hänelle pettymys.
 • apprehension
 • concept
  That is a social democratic concept. Tämä on sosiaalidemokraattinen käsitys asiasta. A political conception of human rights? Poliittinen käsitys ihmisoikeuksista? That is not, however, the only concept of the market. Se ei kuitenkaan ole ainoa käsitys markkinoista.
 • grasp
  us
  I think that Parliament has a good grasp of the gravity of the phenomenon and its effects; Mr Toubon reminded us that it was an economic, social and health menace. Parlamentilla on mielestäni hyvä käsitys ilmiön ja sen vaikutuksien vakavuudesta. Jäsen Toubon muistutti meille, että kyse on taloudellisesta, sosiaalisesta ja terveyteen liittyvästä uhasta. The issue should therefore be addressed seriously by experts and political representatives with a proper grasp of the subject before Parliament is faced with new proposals. Asiantuntijoiden ja poliitikkojen olisi näin ollen käsiteltävä tätä kysymystä vakavasti, sillä heillä on hyvä käsitys aiheesta, ennen kuin parlamentille esitetään uusia ehdotuksia. I have never been able to grasp the concept of infinity.
 • idea
  us
  We have a perfectly clear idea of the situation. Meillä on tarpeeksi hyvä käsitys tilanteesta. It is an old-fashioned, unrealistic and out-of-date idea. Tämä käsitys on vanhanaikainen ja epärealistinen. I say that also for us to have an idea of the order of magnitude. Sanon tämän myös siksi, että meillä olisi käsitys suuruusluokasta.
 • perception
  us
  That is the public perception, in any case. Tämä on ainakin yleinen käsitys. It is a main issue, but the public perception is not always there. Se on tärkein kysymys, vaikka yleinen käsitys ei aina ole tämä. Different countries have very different perceptions. Eri mailla on hyvin erilainen käsitys asiasta.
 • reckoning
  By that reckoning, it would take six weeks to go five miles
 • suggestion
  us
  I have a small suggestion for fixing this: try lifting the left side up a bit.Traffic signs seem to be more of a suggestion than an order.Suggestion often works better than explicit demand.
 • understanding
  us
  This is a strange understanding of mobility. Tämä on omituinen käsitys liikkuvuudesta. A better understanding of the picture will certainly help. Parempi käsitys kokonaisuudesta auttaa varmasti. Mr Verheugen, what is your understanding of Parliament' s role? Arvoisa komission jäsen Verheugen, millainen käsitys teillä on Euroopan parlamentista?
 • view
  us
  Well, I find that a reductionist view. No, minusta tämä on kapea käsitys. Secondly, what was such a view based on? Toiseksi: mihin tämä käsitys siinä tapauksessa perustuu? This view is also expressed in the report. Tämä käsitys mainitaan myös mietinnössä.

Sanan käsitys määritelmät

 • havainnollisesta aineksesta tai viestinnästä ihmiselle muodostunut mentaalinen kuva, joka on enemmän tai vähemmän jäsentynyt

Esimerkit

 • kristillinen käsitys Jumalasta
 • käsitys oikeasta ja väärästä

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja