ReseptitViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatBlogit

Sanan käytäntö käännös suomi-englanti

 • practice
  us
  That is straightforward best practice. Tämä on yksinkertaisesti paras käytäntö. It is a practice that should be banned. Kyseessä on käytäntö, joka on kiellettävä. I think this is good practice. Mielestäni tämä on hyvä käytäntö.
 • convention
  us
  Convention certainly differs from country to country. Käytäntö varmasti on hyvin kirjava eri maissa myös perinteen osalta. This is fully in line with the provisions of the Stockholm Convention. Tämä on täysin Tukholman yleissopimuksen määräysten mukainen käytäntö. The practice clearly contravenes the obligations of the Geneva Convention. Käytäntö sotii selvästi Geneven sopimusvelvoitteita vastaan.
 • custom
  us
  We have a practice and a custom. Meillä on menettelytapa ja käytäntö. This is the custom. It is perhaps not justified but, like any custom, one must take care before challenging them! Tämä on käytäntö, tosin ehkä kohtuuton, mutta kuten kaikkien muidenkin käytäntöjen osalta, myös tässä tilanteessa olisi syytä olla tarkkaavainen ennen niiden kyseenalaistamista! I have noted your remarks and, I am sorry, it is also the custom to stand when one has the floor. Kirjaan ilmoituksenne, ja suonette anteeksi, mutta tässä parlamentissa on myös eräs käytäntö: kun parlamentin jäsenellä on puheenvuoro, hän nousee seisomaan.
 • praxis
 • custom and practiceI asked for an explanation and was told that it was 'the custom and practice that we usually follow' . Pyysin selitystä ja minulle kerrottiin, että se oli " tapa ja käytäntö, jota yleensä noudatamme" .
 • hands-onThe internship will provide hands-on training.Our manager has a very hands-on approach.Hands-on computing can make complicated computer tasks more natural to users.
 • usage
  us
  We have the usage to regulate the banks and the mutual funds, why should they - hedge funds, private equity, investment banks - be the last resort? Yleinen käytäntö on, että pankkien ja rahastojen toimintaa säännellään, joten miksi hedge-rahastojen, yksityisen pääoman ja investointipankkien pitäisi olla viimeinen keino?

Sanan käytäntö määritelmät

 • toimivaksi todettu järjestelmällisyyteen pyrkivä toimintatapa
 • jonkin idean tai doktriinin sovellus tosielämään

Esimerkit

 • Keskustelupalstallamme on käytäntönä kursivoida lainattu teksti.
 • Periaatteessa elämäntapamuutos on siis helppo, mutta käytännössä se on kerta toisensa jälkeen osoittautunut olevan erittäin vaikeaa.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja