ReseptitTV-ohjelmatTietovisatViihdeHoroskooppiBlogitVaihtoautot

Sanan käytettävissä oleva käännös suomi-englanti

 • available
  us
  The annual budget available for the EGF is EUR 500 million. EGR:n käytettävissä oleva vuosibudjetti on 500 miljoonaa euroa. None of the other available instruments takes effect so quickly! Mikään muu käytettävissä oleva keino ei tehoa niin nopeasti! The liquidity that is available to them has not solved the problem. Niiden käytettävissä oleva maksuvalmius ei ole ratkaissut ongelmaa.
 • disposable
  Rather than purchase an expensive razor he bought a packet of cheap disposable ones.
 • effective
  us
  The cohesion policy is the most effective instrument available for applying European policies at regional level. Koheesiopolitiikka on tehokkain käytettävissä oleva väline EU:n politiikkojen toteuttamiseksi aluetasolla. No other incentive for ensuring the stability and prosperity of the Balkans available to us is as effective as a European perspective and the promotion of the accession process. Mikään muu käytettävissä oleva kannustin vakauden ja vaurauden takaamiseksi Balkanilla ei ole yhtä tehokas kuin mahdollisuus liittyä Euroopan unioniin ja liittymisprosessin edistäminen. It now wants to close it down even though it is currently the only available instrument for carrying out work that we believe to be effective in situations that are anything but transparent. Nyt komissio aikoo sulkea viraston, vaikka se on tällä hetkellä ainoa käytettävissä oleva tehokas väline tilanteissa, jotka ovat kaikkea muuta kuin avoimia. Tätä ei voida hyväksyä.
 • ready
  uk
  us
  The troops are ready for battleThe porridge is ready to serveThe seed is ready to sprout

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja