ReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatNauris.fiBlogitTietovisatVaihtoautot

Sanan käyttökelpoinen käännös suomi-englanti

 • serviceable
  It is a very serviceable document that really is to be welcomed. Se on erittäin käyttökelpoinen asiakirja, jota on todella pidettävä myönteisenä. None of the approaches to this problem are particularly serviceable and, in any case, we are simply not solving the Roma's problems. Mikään lähestymistapa tähän ongelmaan ei ole erityisen käyttökelpoinen, ja joka tapauksessa me emme yksinkertaisesti saa romanien ongelmia ratkaistua. We have had a more or less serviceable Groundwater Directive, which allowed the Member States to preserve the requirement for clean water. Meillä on ollut kohtalaisen käyttökelpoinen pohjavesidirektiivi, joka on sallinut jäsenvaltioiden pitää voimassa vaatimuksen puhtaasta vedestä.
 • usable
  It is more precisely defined in the protocol to the Treaty of Amsterdam than previously and is perfectly usable. Se on tarkemmin määritelty Amsterdamin sopimuksen pöytäkirjassa kuin aikaisemmin, ja tämä määritelmä on täysin käyttökelpoinen. It is thanks also to them that the resulting directive is a practical and usable document which can only be recommended for the attention of the specialist public. Myös heidän ansiostaan valmiiksi saatu direktiivi on käytännöllinen ja käyttökelpoinen asiakirja, johon asiantuntijoiden on varsin suositeltavaa tutustua.
 • competent
  us
  He is a competent skier and an expert snowboarder.For any disagreements arising from this contract, the competent court shall be the Springfield Circuit Court.judicial authority having competent jurisdiction
 • executable
  The program as written by the programmer is generally processed into an executable that can be run
 • useful
  us
  In that respect too it is an extraordinarily useful report. Siinä suhteessa se on myös erittäin käyttökelpoinen kertomus. It is therefore a useful tool for developing the fisheries industry. Se on näin ollen käyttökelpoinen väline kalateollisuuden kehittämiseksi. This will be very useful when discussing a hopefully timely constitution. Tämä tulee olemaan erittäin käyttökelpoinen keskustelussa, jota käydään toivottavasti pian saatavasta perustuslaista.
 • workable
  I think that this is a good, workable compromise. Mielestäni tämä on hyvä, käyttökelpoinen kompromissi. The European Court of Justice's ruling in the Ferring case is a workable basis on which to evaluate state aid and public services. Euroopan yhteisöjen tuomioistuimessa ajettava Ferringin asia on käyttökelpoinen perusta valtiontukien ja julkisten palvelujen arvioimiseksi. Paragraph 38, which sets out which substance shall be classified as being of very high concern, is too broad for any authorisation system to be workable. Kohta 38, jossa esitetään, mitkä aineet on luokiteltava erityistä huolta aiheuttaviin aineisiin, on liian laaja, jotta mikään lupajärjestelmä olisi käyttökelpoinen.
 • adaptable
 • applicable
  us
  This is one instance where the ‘less is more’ principle is particularly applicable. Periaate "vähemmän on enemmän" on tässä tapauksessa erittäin käyttökelpoinen. I firmly believe, despite the numerous disappointments and setbacks of recent weeks and months, that this approach is still applicable and still valid. Viime viikkoina ja kuukausina koetuista lukuisista pettymyksistä ja takaiskuista huolimatta uskon vakaasti, että tämä lähestymistapa on edelleen käyttökelpoinen ja perusteltu.
 • practicable
  We want labels which are practicable, simple, safe, cheap and easy to control. Vaadimme merkinnältä, että sen tulee olla käyttökelpoinen, yksinkertainen, varma, edullinen ja helposti valvottavissa. Such a system must be practicable if it is to achieve its objective. Jotta tällainen järjestelmä yltäisi tavoitteeseensa, sen on oltava käyttökelpoinen. This is the only way to make this proposal practicable and to ensure that proper information is forthcoming. Vain silloin tällainen ehdotus on käyttökelpoinen ja varmistaa sen, että saadaan asianmukaista tietoa.
 • viable
  Clearly, a political solution is the only viable way. On selvää, että poliittinen ratkaisu voi olla tähän ainoa käyttökelpoinen tie. It is unacceptable to ban this method which is the only viable method in certain regions where, for instance, vines are grown on hillsides. On kohtuutonta kieltää tämä menetelmä, joka on ainoa käyttökelpoinen menetelmä määrätyillä alueilla, joissa esimerkiksi kasvatetaan viiniköynnöksiä vuorenrinteillä. Finally, as European policy makers, we have a responsibility to develop a viable long-term strategic vision for aviation in the EU, taking into account the international dimension. Lopuksi, EU:n politiikantekijöinä meillä on velvollisuus kehittää käyttökelpoinen strateginen näkemys EU:n ilmailulle ja ottaa siinä huomioon kansainvälinen ulottuvuus.

Sanan käyttökelpoinen määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja