ReseptitHoroskooppiViihdeVaihtoautotBlogitTietovisatTV-ohjelmatJääkiekon MM

Sanan kadonnut käännös suomi-englanti

 • lost
  uk
  us
  I think we have lost the page. Luulen, että meiltä on kadonnut sivu. Thousands of jobs have been lost. Näiltä aloilta on kadonnut tuhansia työpaikkoja. Roofs have been ripped off, animals lost and feed stores destroyed. Kattoja on irronnut, eläimiä kadonnut ja rehuvarastoja tuhoutunut.
 • extinctPoor Edwards cigarillo was already extinct.The title became extinct when the last baron died.Luckily, such ideas about race are extinct in current sociological theory.
 • gone
  us
  It may have gone from the headlines, but the problem is still there. Asia ei ole ehkä enää otsikoissa, mutta ongelma ei ole kadonnut. The food crisis may have changed its name to economic crisis, but the former has unfortunately not gone away. Vaikka talouskriisi on vienyt elintarvikekriisiltä otsikkotilan, jälkimmäinen ei ole valitettavasti kuitenkaan kadonnut minnekään. The democratic opposition leader Sam Rainsy has now gone into hiding, accused of plotting to bring down the government. Demokraattinen oppositiojohtaja Sam Rainsy on kadonnut maan alle syytettynä hallituksen kaatamiseen tähtäävästä juonittelusta.
 • missing
  us
  According to the UNFPA, in Asia alone, at least 60 million girls are 'missing'. UNFPA:n mukaan yksin Aasiassa on ”kadonnut” vähintään 60 miljoonaa tyttöä. We are debating a human tragedy; the tragedy of our missing fellow human beings. Keskustelemme inhimillisestä tragediasta - siitä, että ihmisiä on kadonnut. Whole villages have disappeared and there are a thousand people thought dead or missing. Kokonaisia kyliä on kadonnut, ja tuhansien ihmisten uskotaan kuolleen tai kadonneen.
 • missing person

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja