BlogitTietovisatReseptitTV-ohjelmatViihdeVaihtoautotHoroskooppi

Sanan kaikenkattava käännös suomi-englanti

  • across the board
  • all-embracingThe whole thing was a package deal, an all-embracing compromise, and it must not be torn asunder. Kokonaisuus oli pakettiratkaisu, kaikenkattava kompromissi, eikä sitä pidä hajottaa pirstaleiksi. The concept of the public has also not been defined, this wide and all-embracing concept ranging from a physical person to an association, as well as the more specific concept of the public concerned. Myös käsitettä ?yleisö? on määritettävä tarkemmin, sillä käsite on laaja ja kaikenkattava, aina yksilöstä yhdistykseen, ja varsinaiseen yleisöön, jota asia koskee.
  • all-encompassingThe problem with this soil directive is that it has been far too all-encompassing. Tämän maaperädirektiivin ongelma on se, että se on ollut aivan liian kaikenkattava.
  • all-inclusiveThe Somali Parliament is a crucial factor for confidence-building and can make the peace process all-inclusive. Somalian parlamentilla on ratkaiseva merkitys luottamuksen rakentamisessa, ja sillä on mahdollisuus tehdä rauhanprosessista kaikenkattava. There is also a need for a transparent and all-inclusive review process, including NGOs, civil society and all relevant stakeholders. Uudelleenarviointiprosessin on oltava avoin ja kaikenkattava ja siinä on otettava huomioon kansalaisjärjestöt, kansalaisyhteiskunta sekä kaikki muut asian kannalta olennaiset sidosryhmät. With regard to the review of the Human Rights Council, I obviously also support the call for an all-inclusive and, above all, transparent process. Ihmisoikeusneuvoston arvioinnin osalta on selvää, että tuen myös vaatimusta siitä, että prosessin tulee olla kaikenkattava ja ennen kaikkea avoin.
  • all-outThey were planning to launch an all-out attack against the enemy.This book is an all-out examination of a very important issue in our community.The workers went all-out in order to finish the job on time.
  • overall
    us
    Overall, there is not enough evidence to form a clear conclusion

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja