BlogitHoroskooppiTietovisatVaihtoautotReseptitNauris.fiTV-ohjelmat

Sanan kallisarvoinen käännös suomi-englanti

 • precious
  us
  We all appreciate how precious our health is, and know that our biological life is limited. Me kaikki ymmärrämme, kuinka kallisarvoinen asia terveys on, ja tiedämme, että biologinen elämämme on rajallinen. I believe we must realise that water is too precious a resource to be used as a rubbish dump. Olen sitä mieltä, että meidän on oltava selvillä siitä, että vesi on liian kallisarvoinen voimavara saastuttavien aineiden laskupaikaksi. It is a precious resource and it is there for the good of the public, not for individual control or profit. Vesi on kallisarvoinen luonnonvara ja olemassa yleistä hyvää varten, ei yksittäisten tahojen valvontaa tai voitontavoittelua varten.
 • costl
 • sumptuous
 • valuable
  us
  This electronic registry of active titles will certainly offer a valuable service to citizens and business. Tämä elektroninen omaisuusoikeuksien rekisteri on varmasti kallisarvoinen palvelu kansalaisille ja yrityksille. In my opinion the preservation of cultural diversity, laid down in Article 128(4), is in this case a more valuable asset. Kulttuurien monimuotoisuuden säilyttäminen, josta on määrätty 128 artiklan 4 kohdassa, on minulle tässä tapauksessa kallisarvoinen asia. valuable gemstones

Sanan kallisarvoinen määritelmät

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja