TV-ohjelmatTietovisatViihdeBlogitReseptitHoroskooppiVaihtoautot

Sanan kannanotto käännös suomi-englanti

 • position paper
  However, a detailed position paper is available from the sessional services. Yksityiskohtainen kirjallinen kannanotto on kuitenkin käytettävissänne kansliassa. The most flagrant evidence of this is the Commission's shelving of its position paper on Latvia and Lithuania. Ilmiselvää on, että komission Latviaa ja Liettuaa koskeva kannanotto on jäänyt pois.
 • resolution
  us
  The result of this has been essentially to kill Rule 48 as a means of getting a resolution passed. Tämän ensisijaisena tarkoituksena on ollut poistaa työjärjestyksen 48 artikla keinona saada kannanotto hyväksytyksi. This resolution, should it be passed, will represent a formal contribution to the Convention from the parliamentary delegation. Mikäli tämä päätöslauselma hyväksytään, se on parlamentin valtuuskunnan virallinen kannanotto valmistelukunnalle. For that reason, this resolution must not be seen as a private project of mine, but as a common stance of the European Parliament as a whole. Tästä syystä päätöslauselma ei ole oma henkilökohtainen hankkeeni vaan koko Euroopan parlamentin yhteinen kannanotto.
 • stand
  us
  The race directive is a stand against racism and a major step towards stamping it out. Rotudirektiivi on kannanotto rasismia vastaan ja merkittävä edistysaskel sen lopettamisessa. – Mr President, Commissioner, Mr Sterckx’s report takes an important stand on the maritime environment. – Arvoisa puhemies, arvoisa komission jäsen, herra Sterckxin mietintö on tärkeä kannanotto merten ympäristön puolesta. This is not a stand for or against genetically modified products, but a way of regulating our current reality. Tämä ei ole kannanotto geneettisesti muunnettujen tuotteiden puolesta tai niitä vastaan, vaan tapa säännellä nykyistä todellisuutta.
 • statement
  us
  This is a very important statement. Se on hyvin tärkeä kannanotto. I do not think this is a good statement. Tämä ei ole mielestäni hyvä kannanotto. Hepatitis C (written statement): see Minutes Hepatiitti C -tartunnat (kirjallinen kannanotto): ks. pöytäkirja

Sanan kannanotto määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja