TV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiBlogitNauris.fiReseptitTietovisat

Sanan kannattava käännös suomi-englanti

 • lucrative
  It is a very lucrative business indeed. Kyseessä on siis erittäin kannattava liiketoiminta. In addition it is clear that the lucrative trade in uranium and nuclear waste almost exclusively benefits Western interests. Sen lisäksi on selvää, että kannattava uraani- ja ydinjätekauppa koituu melkein pelkästään länsimaisten eduntavoittelijoiden hyväksi. Without the parallel use of peat, the volume of planned wood-burning boilers will not be sufficient nor will the operation be lucrative. Ilman turpeen rinnakkaiskäyttöä puukäyttöön suunniteltujen polttokattiloiden volyymi ei ole riittävä eikä kannattava toiminta mahdollista.
 • profitable
  us
  It really is an immensely profitable industry. Kyseessä on todella valtavan kannattava teollisuus. It was a very profitable arrangement, after all. Loppujen lopuksi järjestely oli hyvin kannattava. CETARSA was a profitable public company. Cetarsa oli kannattava valtionyhtiö.
 • efficient
  us
  I do not think anyone in this House is arguing that, financially, it is a worthwhile or efficient organisation. En usko, että kukaan tässä parlamentissa voi väittää, että se on taloudellisesti kannattava tai tehokas organisaatio. Having examined the capacity of this pipeline, we have established that, in order for it to be viable and efficient, it needs 31 billion cubic metres of gas a year. Olemme tutkineet tämän kaasuputken kapasiteetin ja todenneet, että siihen tarvitaan 31 miljardia kuutiometriä kaasua vuodessa, jotta se olisi kannattava ja tehokas. In view of the fact that the quota system will be abolished after 2015, we must start to think now about how to help producers make their businesses efficient and profitable. Kun otetaan huomioon, että kiintiöjärjestelmä lakkautetaan vuoden 2015 jälkeen, meidän on alettava pohtia nyt sitä, miten tuottajia autetaan tekemään liikeyrityksestään tehokas ja kannattava.
 • paying
  us
 • worthwhile
  This was a worthwhile investment. Se oli kannattava investointi. Work must become a worthwhile option in Europe once more. Työnteon on jälleen oltava kannattava vaihtoehto Euroopassa. I hope you will convince us that it is a worthwhile investment. Toivon teidän saavan meidät vakuuttuneiksi siitä, että se on kannattava sijoitus.

Sanan kannattava määritelmät

Esimerkit

 • taloudellisesti kannattava

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja