HoroskooppiVaihtoautotReseptitNauris.fiBlogitTietovisatTV-ohjelmat

Sanan kansalainen käännös suomi-englanti

 • citizen
  us
  An Austrian citizen is a Portuguese citizen. Itävallan kansalainen on Portugalin kansalainen. How can a European citizen feel safe? Miten Euroopan kansalainen voi tuntea olonsa turvalliseksi? Every citizen is my own kith and kin'. Jokainen kansalainen on minun sukulaiseni ja ystäväni".
 • countryman
  That committee is made up of 16 experts drawn from most of the Member States and is chaired by a fellow countryman of yours. Komitea koostuu 16 asiantuntijasta, jotka ovat lähtöisin miltei kaikista jäsenvaltioista, ja sen puheenjohtajana toimii teidän maanne kansalainen.
 • national
  us
  Surely when a German national, a socialist talks ... Kun Saksan kansalainen, sosialisti puhuu... The child's father, an Egyptian national, is ignoring this decision. Lapsen isä, joka on Egyptin kansalainen, ei piittaa tästä päätöksestä. Another set of problems arises if the spouse is a national of a third country. Lisäongelmia syntyy, kun aviopuoliso on kolmannen maan kansalainen.
 • non-governmental
  His work is largely non-governmental.

Sanan kansalainen määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja