TV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatReseptitHoroskooppiBlogitViihde

Sanan kansalaisuus käännös suomi-englanti

  • citizenshipWe need to reinvent citizenship. Kansalaisuus vaatii uudistamista. This is about national citizenship and EU citizenship. Kyseessä on jäsenvaltion ja Euroopan unionin kansalaisuus. What is citizenship of the Union? Unionin kansalaisuus, mitä sillä tarkoitetaan?
  • franchiseMcDonalds has exported its franchise.The Whalers home city of Hartford was one of many for the franchise.the Star Wars franchise
  • nationality
    us
    Should the nationality be stated, yes or no? Pitääkö kansalaisuus merkitä vai ei? Nationality and citizenship are not the same thing. Kansallisuus ja kansalaisuus eivät ole sama asia. Too often in Europe, nationality and citizenship are indissolubly linked. Euroopassa kansallisuus ja kansalaisuus ovat liian usein erottamattomat.

Sanan kansalaisuus määritelmät

  • ihmisyksilön kuuluminen valtion alaisuuteen täysin oikeuksin ja velvollisuuksin, yleensä syntyperän perusteella tai hakemuksesta ja ehdot täyttäneelle valtion myöntämänä

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja