HoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatBlogitReseptitNauris.fiVaihtoautot

Sanan katse käännös suomi-englanti

 • look
  us
  We must now look to the future. Meidän on nyt luotava katse tulevaisuuteen. Now let us look to the next one. Nyt on luotava katse seuraavaan kokoukseen. From now on, it must look outwards. Vastedes katse on suunnattava ulospäin.
 • gaze
  us
  Now it is important to turn our gaze outwards and play the international role which is expected of us. Nyt on tärkeää suunnata katse tulevaisuuteen ja huolehtia siitä kansainvälisestä tehtävästä, joka meille on uskottu. Of course the world is watching, observing us today, but its gaze is also focused on the Obama Administration. Tietenkin maailma seuraa ja tarkkailee meitä tänään, mutta sen katse on kohdistunut myös Barack Obaman hallintoon. They gazed at the stars for hours.
 • glance
  us
  She glanced at her reflection as she passed the mirror.The spring sunlight was glancing on the water of the pond.copper glance
 • aspect
  us
  The house has a southern aspect, i.e. a position which faces the south
 • eyes
  uk
  us
  We will be voting on this debate tomorrow with our eyes fixed on the future. Äänestämme tästä keskustelusta huomenna katse tulevaisuuteen suunnattuna. There is a crowd of 70 000 and all eyes are on the pitch and on the players. Katsomossa on 70 000 ihmistä, ja kaikkien katse on kiinnittynyt kenttään ja pelaajiin. Its eyes have therefore now fallen on a small matter under the heading of books. Nyt komission katse on kohdistunut pieneen asiaan, kirjaan.
 • leer
  uk
  us
  a leer stomacha leer horseleer words
 • regard
  us
  He is held in great regard in Whitehall.She regarded us warily.I always regarded tabloid journalism as a social evil.

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja