ReseptitHoroskooppiBlogitVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatNauris.fi

Sanan kattava käännös suomi-englanti

 • circumambient
 • comprehensive
  us
  It must be a comprehensive review. Sen on oltava kattava tarkistus. Firstly, the strategy must be comprehensive. Ensinnäkin strategian on oltava kattava. It is a comprehensive and high-quality report. Mietintö on kattava ja laadukas.
 • inclusive
  Our approach should be regional and inclusive. Lähestymistapamme olisi oltava alueellinen ja kattava. The process leading to agreement was a comprehensive and inclusive one. Sopimukseen johtanut prosessi oli laaja-alainen ja kattava. I must stress that for this process to be successful it must be inclusive. Minun on korostettava, että tämän prosessin on oltava kattava, jotta se voisi onnistua.
 • wall-to-wall
  The TV showed wall-to-wall coverage of the bombing.The airport was wall-to-wall with impatient passengers
 • umbrella
  us
  It should work as an umbrella, covering all possible fields of cooperation. Puitesopimuksen on oltava kattava ja siinä on käsiteltävä kaikkia mahdollisia yhteistyön aloja. For me, it is an umbrella directive for all that is being done and should be done on energy efficiency. Mielestäni tämä on kattava direktiivi kaikelle, mitä tehdään ja olisi tehtävä energiatehokkuuden alalla. Consequently, what needs to be established, in my opinion, is a new global 'umbrella' architecture to house the following pillars: Niinpä mielestäni on perustettava uusi kattava kattorakenne, johon kuuluu seuraavat pilarit:
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja