Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan kattavasti käännös suomi-englanti

  • comprehensively
    It comprehensively reflects human rights problems. Siinä käsitellään kattavasti ihmisoikeusongelmia. Eleven Member States are already publishing all payments comprehensively. Jo nyt 11 jäsenvaltiota julkaisee tukensa kattavasti. It is also good that our Member States have comprehensively ratified the treaty. On myös hyvä, että meidän jäsenvaltiomme ovat kattavasti ratifioineet tuon sopimuksen.
  • extensively
    Otherwise, party conferences would not be broadcast so extensively. Muuten puoluekokouksista ei tehtäisi niin kattavasti lähetyksiä. I believe it was right and proper for this issue to be dealt with so extensively in the report. Mielestäni on asianmukaista ja oikein, että tätä asiaa käsitellään mietinnössä niin kattavasti. It is a Council directive, not a co-legislative report, and the Council has debated this extensively. Kyseessä on neuvoston direktiivi eikä yhteislainsäädännöllinen mietintö, ja neuvosto on keskustellut siitä kattavasti.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja