TV-ohjelmatTietovisatBlogitViihdeReseptitHoroskooppiVaihtoautot

Sanan kaukainen käännös suomi-englanti

 • far/translations
 • distant
  us
  For ordinary neighbours the EU is becoming a distant land. Tavallisille naapureille EU:sta on tulossa kaukainen maa. That is an objective, and perhaps a distant one. Tämä on tavoite, vaikkakin kaukainen tavoite. We are not talking about the very distant future. Kyseessä ei ole kovin kaukainen tulevaisuus.
 • remote
  us
  We actually think that possibility is rather remote. Totta puhuen katsomme, että tällainen mahdollisuus on melko kaukainen. This is not a remote political dream. It is an achievable goal. Tämä ei ole kaukainen poliittinen haave, vaan saavutettavissa ole tavoite. Today, the remote descendants of these feared hordes are condemned to abject poverty. Nykyisin tämän pelätyn joukkion kaukainen jälkipolvi on tuomittu pohjattomaan köyhyyteen.
 • distal
  the distal end of a bone or muscle
 • far
  uk
  us
  Afghanistan is not some far-off land, but a truly European problem. Afganistan ei ole kaukainen maa, vaan aidosti eurooppalainen ongelma. It is not a far distant place of little relevance which occasionally comes to our attention. Kyseessä ei ole jokin kaukainen, vähämerkityksinen paikka, johon toisinaan kiinnitämme huomiota. There are already several promising projects in the area of local public transport, which mean that series production of hydrogen powered passenger cars is not far away at all. Erityisesti julkisen liikenteen alalla on olemassa jo monia lupaavia hankkeita, mikä merkitsee, että vetykäyttöisten henkilöautojen sarjatuotanto ei ole enää kaukainen haave.
 • far-away
 • far-off
  Afghanistan is not some far-off land, but a truly European problem. Afganistan ei ole kaukainen maa, vaan aidosti eurooppalainen ongelma.
 • faraway
  She lived in a faraway village in a faraway landThere was a faraway look on his face

Sanan kaukainen määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja