ReseptitBlogitHoroskooppiTV-ohjelmatNauris.fiTietovisatVaihtoautot

Sanan kauneuskilpailu käännös suomi-englanti

  • beauty pageant
    This should be no beauty pageant. Tämä ei ole mikään kauneuskilpailu. I never expected the Hungarian Presidency to be a simple victory procession, like a beauty pageant where the models parade themselves and everyone simply applauds. En koskaan odottanut Unkarin puheenjohtajakauden olevan pelkkää voittokulkua, kuin kauneuskilpailu, jossa mallit esittelevät itseään ja kaikki vain osoittavat suosiotaan.
  • beauty contest
    The open method of coordination on pensions is not a beauty contest. Eläkkeisiin sovellettava avoin koordinointimenetelmä ei ole mikään kauneuskilpailu. The beauty contest of figures and declarations that the G8 seems to have become where development is concerned does not win over our African partners. G8-kokouksesta on tullut eräänlainen kehitysyhteistyötä koskevien lukujen ja julistusten kauneuskilpailu, mikä ei saa afrikkalaisia kumppaneitamme vakuuttuneiksi. I agree with Mr Florenz's comment that it is incredibly important that this does not simply become a 'beauty contest'. Olen samaa mieltä Karl-Heinz Florenzin kommentista, että on tärkeää, että tästä ei tule pelkkä "kauneuskilpailu".
  • pissing contest
    Im not getting into a pissing contest with him over who has the fastest car.

Sanan kauneuskilpailu määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja