BlogitTietovisatReseptitTV-ohjelmatViihdeVaihtoautotHoroskooppi

Sanan kauppatavara käännös suomi-englanti

 • merchandise
  us
  For us, for example, human health is not a piece of merchandise. Meidän mielestämme esimerkiksi ihmisten terveys ei ole kauppatavara. good business depends on having good merchandiseHe started his career merchandising in a small clothing store chain
 • commodity
  The human body is not a commodity. Ihmiskeho ei ole kauppatavara. Energy is not a commodity like any other. Energia ei ole muiden kaltainen kauppatavara. Is energy a 'common asset' or just a commodity? Onko energia "yhteishyvä" vai yksi kauppatavara muiden joukossa?
 • good
  uk
  us
  As the previous speaker said, bodies are not commercial goods. Kuten edellinen puhuja totesi, ihmisruumis ei ole kauppatavara. As has been said here, blood or its components cannot be commercial goods. Niin kuin täällä on sanottu, veri tai sen komponentit eivät voi olla kauppatavara. Energy is not like other goods for sale and must be treated as a special case. Energia ei ole mikä tahansa kauppatavara, ja sille on varattava erityiskohtelu.
 • ware
  us
  damascene ware, tole wareWare theeWatch yourself

Sanan kauppatavara määritelmät

 • säädetyllä tavalla yleisesti kaupan pidettävä artikkeli, jonka kauppanimike tavallisesti kuuluu kansainvälisen kaupan nimistöön. Kaupan kohteena oleva tavara tai hyödyke

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja