ReseptitHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitTietovisatViihde

Sanan keittiö käännös suomi-englanti

 • kitchen
  uk
  us
  It can also be asked how that kitchen functions and if there are head cooks to make it work, a particularly relevant question. Ja silloin kysymys siitä, miten keittiö rakennetaan ja saadaanko sinne kokkeja, jotka osaavat tehdä ruokaa, on erittäin asianmukainen. The feeding of untreated kitchen and restaurant waste has often been regarded in the past as a possible source of swine fever and foot and mouth disease. Käsittelemättömien keittiö- ja ravintolajätteiden eläinten ravintona käyttöä on pidetty usein sikaruton ja suu- ja sorkkataudin mahdollisena aiheuttajana. I should like to finish off with a comment on kitchen and restaurant waste that contains animal products, on which we have reached a respectable compromise. Lopuksi otan esiin eläinperäisiä tuotteita sisältävän keittiö- ja ravintolajätteen, josta olemme saaneet aikaan kunnioitettavan sopuratkaisun.
 • cuisine
  Today, in a world that is dominated by supermarket food and fast food, Mediterranean cuisine is a commendable exception, as it is popular and healthy. Nykymaailmassa, jota hallitsevat supermarketit ja pikaruoka, Välimeren keittiö on kiitettävä poikkeus, koska se on suosittu ja terveellinen. We do not have such splendid processing methods as those for which French cuisine is renowned, but we do have healthy, tasty farm produce and food. Meillä ei ole sellaisia suurenmoisia käsittelymenetelmiä, joista ranskalainen keittiö tunnetaan, mutta meillä on terveellisiä ja maukkaita maataloustuotteita ja elintarvikkeita. French cuisine is considered to be one of the worlds most refined and elegant styles of cooking.
 • cookery
  Henry was not very good at cookery and most of his meals ended up burned.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja