BlogitTietovisatVaihtoautotViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatReseptit

Sanan kekseliäs käännös suomi-englanti

  • inventiveWhenever someone is given money, his human spirit becomes inventive. Aina kun ihminen saa rahaa lahjoituksena, hänestä tulee hyvin kekseliäs. Madam President, Mr Jarzembowski's report is typically thorough and inventive, and I commend him on both of those qualities. Arvoisa rouva puhemies, Jarzembowskin mietintö on yhtä perusteellinen ja kekseliäs kuin aina, ja kiitän häntä näistä molemmista ominaisuuksista. an inventive pursuit
  • imaginativeYet again Mr Rothley has been imaginative on the subject of inventions. Jälleen kerran herra Rothley on ollut kekseliäs uutuuksia koskevassa asiassa. It was an imaginative proposal by the last government, which has been continued by the present one. Tämä oli edellisen hallituksen kekseliäs ehdotus, jonka nykyinen hallitus on vahvistanut. Well the honourable Member has been extremely imaginative because he asked a question about something I did not say. No, arvoisa parlamentin jäsen on ollut hyvin kekseliäs, sillä hän esitti kysymyksen jostakin sellaisesta, jota en ole sanonut.
  • resourcefulWith a resourceful use of space and a fresh coat of paint, the room became a pleasant library with a comfortable seating area.
  • shrewda shrewd guessa shrewd blow, or assaulta shrewd wind

Sanan kekseliäs määritelmät

  • sellainen, joka keksii usein tai helposti (henkilöstä
  • sellainen, johon on tarvittu kekseliäisyyttä (asiasta

Esimerkit

  • kekseliäs poika
  • kekseliäs ratkaisu

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja