ReseptitTietovisatHoroskooppiBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatNauris.fi

Sanan keksintö käännös suomi-englanti

 • invention
  us
  Human rights are not a Western invention. Ihmisoikeudet eivät ole läntinen keksintö. It was not an invention of the Commission. Se ei ollut komission keksintö. As you may know, accounting is a European invention. Kuten ehkä tiedätte, kirjanpito on eurooppalainen keksintö.
 • contrivance
  us
  The entire common agricultural policy is an absurd contrivance and must be abolished. Koko yhteinen maatalouspolitiikka on järjetön keksintö, ja se täytyy lakkauttaa.
 • disclosure
  get full disclosure
 • discovery
  us
  Biotechnology is not a recent discovery. Bioteknologia ei ole uusi keksintö. Biotechnology is not a recent discovery, it has been applied, as the rapporteur has said, in varying degrees since 1970. Biotekniikka ei ole uusi keksintö, sitä on sovellettu, kuten esittelijä sanoi, vaihtelevassa määrin vuodesta 1970 lähtien. This is no invention, by the way; it is at most a discovery, and it, too, quite clearly contravenes the Patent Directive. Kyseinen patentti ei muuten ole mikään keksintö vaan korkeintaan löydös ja on sellaisenakin selvästi vastoin patenttidirektiiviä.
 • innovation
  I agree with Mr Swoboda that it is an excellent innovation. Olen jäsen Swobodan kanssa samaa mieltä siitä, että tämä on loistava keksintö. It is a very important institutional innovation for democracy in general and the EU institutions in particular. Se on hyvin tärkeä institutionaalinen keksintö yleisesti demokratian kannalta ja erityisesti EU:n toimielinten kannalta. This has existed in European law on damages since Roman times and is not by any means an innovation. Tämä periaate on sisältynyt eurooppalaiseen vahingonkorvausoikeuteen roomalaisten ajoista lähtien eikä siis ole millään muotoa uusi keksintö.

Sanan keksintö määritelmät

 • ihmisen keksimä uusi laite, menetelmä tai teoria

Esimerkit

 • Mikähän keksintö sekin oli?
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja