HoroskooppiBlogitReseptitVaihtoautotViihdeTV-ohjelmatTietovisat

Sanan keskeneräinen käännös suomi-englanti

 • unfinished
  us
  In the shadow of the summit's success lurks an unfinished debate. Huippukokouksen onnistumisen varjossa lymyää keskeneräinen keskustelu. A disgraceful example has been set by the unfinished air quality directive. Häpeällinen esimerkki on keskeneräinen ilmanlaatua koskeva direktiivi. Because this political union is still unfinished and still has no fixed constitutional structures. Tämä poliittinen unioni on vielä keskeneräinen, sillä ei vielä ole todella juurtuneita perustuslakirakenteita.
 • incomplete
  us
  It is imperfect, it is incomplete, but it is better than nothing. Sopimus on puutteellinen, keskeneräinen, mutta se on parempi kuin ei mitään. The still incomplete investigation into the accident involving the tanker Prestige shows where such a buck-passing dispersal of responsibility for an investigation leads. Prestige-säiliöaluksen onnettomuuden edelleen keskeneräinen tutkinta osoittaa, mihin tällainen tutkintavastuun pallottelu johtaa. It is true that it is an incomplete agreement and that more work has to be done, but we now have a platform on which we can continue to build in our efforts to save the global climate. On totta, että sopimus on keskeneräinen ja että paljon työtä tarvitaan vielä, mutta nyt meillä on ohjelma, johon voimme jatkossa sovittaa ponnistuksemme maailman ilmaston pelastamiseksi.
 • uncompleted
 • working
  us
  Be sure to check your working.the abandoned mine workingsLeave him alone; hes working.

Sanan keskeneräinen määritelmät

 • työ tai tehtävä, joka on aloitettu, mutta ei ole saatettu loppuun

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja