BlogitTietovisatViihdeReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan keskiaikainen käännös suomi-englanti

  • medieval
    The medieval torture and execution of women - even pregnant women - and children is commonplace. Naisten - jopa raskaana olevien naisten - ja lasten keskiaikainen kidutus ja teloitus ovat tavallisia. The backward and medieval practice of stoning still forms part of its criminal justice system. Takapajuinen ja keskiaikainen kivitys on edelleen osa oikeusjärjestelmää. Hamas is not a benevolent medieval king; it is a terrorist organisation largely responsible for the situation in Gaza. Hamas ei ole hyväntahtoinen keskiaikainen kuningas, vaan terroristijärjestö, jolla on suuri vastuu Gazan tilanteesta.
  • mediaeval
    us
    This mediaeval concept of one law for me and another for you is contrary to our law and the European institutions. Tämä keskiaikainen käsitys, jonka mukaan samat määräykset eivät koske kaikkia, on lainsäädäntömme ja yhteisön toimielimien periaatteiden vastainen. I wonder what kind of mediaeval bureaucracy is at work here preventing a Dutch channel from being transmitted by satellite. Minua ihmetyttää, mikä keskiaikainen byrokratia on sen esteenä, että hollantilainen kanava voitaisiin välittää satelliitin kautta. It is a mediaeval phenomenon that was used by governments that were unable to guard their prisoners and therefore killed them before they could escape. Se on keskiaikainen ilmiö, jota käyttivät ne hallitukset, jotka eivät kyenneet vartioimaan vankejaan ja jotka siksi tappoivat nämä ennen kuin nämä ehtivät paeta.

Sanan keskiaikainen määritelmät

  • keskiaikaan kuuluva tai siltä peräisin oleva

Esimerkit

  • Pidätkö sinä keskiaikaisesta maalaustaiteesta?

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja