HoroskooppiBlogitReseptitViihdeTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan kieli käännös suomi-englanti

 • tongue
  uk
  us
  In our schools, it is inevitable that the mother tongue is the official language, the first language. Kouluissamme äidinkieli on väistämättä virallinen kieli, ensimmäinen kieli. I am proud of this because Luxembourgish is my mother tongue and therefore for me it is the most important language in the world, just as every mother tongue is important. Olen ylpeä tästä, koska luxemburgin kieli on äidinkieleni ja se on minulle siksi maailman tärkein kieli, aivan kuten kaikki äidinkielet ovat tärkeitä. Today I am using the Italian language, which is the language of the State and not my mother tongue. Puhun tänään italiaa, joka on Italian valtion virallinen kieli mutta ei äidinkieleni.
 • language/translations
 • string
  us
  a violin stringa bowstringa string of shells or beads; a string of sausages
 • language
  us
  Independence is language and language is independence. Itsenäisyys on kieli ja kieli on itsenäisyyttä. The expression "officially recognized regional language' is correct, but not "official language.' Muoto "virallisesti tunnustettu alueellinen kieli" on oikea, eikä "virallinen kieli" . In our schools, it is inevitable that the mother tongue is the official language, the first language. Kouluissamme äidinkieli on väistämättä virallinen kieli, ensimmäinen kieli.
 • clapper
 • tang
  Wine or cider has a tang of the cask
 • course
  us
  Of course, Portuguese is the language of a country that is not one of the biggest and is therefore in jeopardy. Portugalin kieli on luonnollisesti pienen valtion kieli, ja siksi uhattuna. We are financing language and vocational training courses in countries of origin. Rahoitamme kieli- ja ammattikoulutuskursseja lähtömaissa. Here I have to say that in a political assembly such as ours, which is of course multi-ethnic and political, language is of very great importance. Tältä osin on sanottava, että parlamentin kaltaisessa poliittisessa kokoonpanossa, joka on luonnollisesti monikulttuurinen ja poliittinen, kieli on hyvin tärkeässä asemassa.
 • Ido
 • lingual
 • parlance
  us

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja