HoroskooppiReseptitBlogitTietovisatNauris.fiVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan kielitaito käännös suomi-englanti

 • competency
 • knowledge of languages
  It is a sad fact that, over the past decades, European young people’s knowledge of languages, as well as of culture and history, has diminished. On surullinen tosiasia, että viime vuosikymmenten aikana nuorten eurooppalaisten kielitaito, kuten myös kulttuurin ja historian tuntemus, on heikentynyt. At the same time in amendment proposal No. 25 it says that it is necessary to have good or adequate knowledge of languages to be able to participate. Samalla kuitenkin muutosehdotuksessa n: o 25 asetetaan osallistumisen ehdoksi hyvä tai riittävä kielitaito.
 • language proficiency
  Language proficiency considerably accelerated the Estonians' reintegration into Europe after the Soviet occupation. Kielitaito nopeutti huomattavasti virolaisten palaamista Euroopan yhteyteen Venäjän miehityksen päätyttyä. On language proficiency, which has been a thorny issue, we have agreed that a satisfactory command of language is necessary. In this case, English is the language involved. Kielitaidosta, joka on ollut ongelmallinen kysymys, olemme sopineet, että vaatimuksena on tyydyttävä kielitaito ja että tässä tapauksessa kyse on englannin kielestä.The report rightly claims that language proficiency is an important precondition for citizens of the European Union to be able to enjoy the fundamental freedoms of the Union. Mietinnössä todetaan aivan oikein, että kielitaito on tärkeä edellytys sille, että Euroopan unionin kansalaiset voivat nauttia perusoikeuksistaan.
 • language skills
  As you yourself said, one fundamental issue in this is language skills, which are not, at present, guaranteed in every area. Kuten itse totesitte, yksi keskeisistä kysymyksistä tässä yhteydessä on kielitaito, jota ei ole vielä varmistettu kaikilla alueilla. The Mavromatis report addresses one of the key factors in the success of the teaching and training of EU citizens, namely language skills. Jäsen Mavromatisin mietinnön aiheena on avaintekijä EU:n kansalaisten opettamisessa ja kouluttamisessa, eli kielitaito. Reference has already been made to one important aspect of this topic, that being the issue of language skills, particularly where English is concerned. Eräs tämän asian tärkeä näkökohta on jo otettu esiin, ja se on kielitaito, etenkin englannin kielen taito.
 • linguistic abilities (mon., verbi monikossa)

Sanan kielitaito määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja