VaihtoautotReseptitBlogitTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmatViihde

Sanan kielitaito käännös suomi-englanti

  • competency
  • knowledge of languagesIt is a sad fact that, over the past decades, European young people’s knowledge of languages, as well as of culture and history, has diminished. On surullinen tosiasia, että viime vuosikymmenten aikana nuorten eurooppalaisten kielitaito, kuten myös kulttuurin ja historian tuntemus, on heikentynyt. At the same time in amendment proposal No. 25 it says that it is necessary to have good or adequate knowledge of languages to be able to participate. Samalla kuitenkin muutosehdotuksessa n: o 25 asetetaan osallistumisen ehdoksi hyvä tai riittävä kielitaito.
  • language proficiencyLanguage proficiency considerably accelerated the Estonians' reintegration into Europe after the Soviet occupation. Kielitaito nopeutti huomattavasti virolaisten palaamista Euroopan yhteyteen Venäjän miehityksen päätyttyä. On language proficiency, which has been a thorny issue, we have agreed that a satisfactory command of language is necessary. In this case, English is the language involved. Kielitaidosta, joka on ollut ongelmallinen kysymys, olemme sopineet, että vaatimuksena on tyydyttävä kielitaito ja että tässä tapauksessa kyse on englannin kielestä.The report rightly claims that language proficiency is an important precondition for citizens of the European Union to be able to enjoy the fundamental freedoms of the Union. Mietinnössä todetaan aivan oikein, että kielitaito on tärkeä edellytys sille, että Euroopan unionin kansalaiset voivat nauttia perusoikeuksistaan.

Sanan kielitaito määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja