HoroskooppiViihdeBlogitReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisat

Sanan kiire käännös suomi-englanti

 • hurry
  uk
  us
  Right, you are in a hurry, let us conclude very briefly. No, teillä on kiire, lopetetaan lyhyeen. Mr President, I am not in a hurry at all. . (EN) Arvoisa puhemies, minulla ei ole lainkaan kiire. I would therefore argue that we in the Union are in no hurry. Väittäisin sen vuoksi, että unionilla ei ole mikään kiire.
 • hustle
  us
  Ill have to hustle to get there on timeThe guy tried to hustle me into buying into a bogus real estate deal
 • haste
  us
  Besides, haste is always inadvisable. Lisäksi sanon, että kiire on aina huono neuvonantaja. There is an old Italian proverb that says ‘more haste, less speed’. Erään vanhan italialaisen sananlaskun mukaan kiire hidastaa vauhtia. It smacks of undue haste, and the committees did not know what they were voting on. Sitä on leimannut tavaton kiire, eikä valiokunnissa ole tiedetty mistä on äänestetty.
 • hie
 • rush
  us
  You wish to take a decision on 19 June, but there is no rush. Haluatte tehdä päätöksen 19. kesäkuuta mennessä, mutta eihän tällä asialla ole kiire! And of course I understand the rush on this issue. Olen tietenkin myös tietoinen siitä, että asialla on kiire. Why are you in such a rush, Commissioner, to devise new rules? Arvoisa komission jäsen, miksi teillä on niin kiire suunnitella uusia sääntöjä?
 • scramble
  us
  I scrambled some eggs with spinach and cheese.to scramble up wealtha last-minute scramble to the finish line

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja