HoroskooppiNauris.fiVaihtoautotBlogitReseptitTV-ohjelmatTietovisat

Sanan kiista käännös suomi-englanti

 • dispute
  us
  Obviously there might be an ongoing dispute. Tämä kiista ilmeisesti jatkuu. Dispute between the EU and the USA Euroopan unionin ja Amerikan yhdysvaltojen välinen kiista It is not a Slovak-Hungarian dispute. Se ei ole Slovakian ja Unkarin välinen kiista.
 • altercation
 • bicker
  They bickered about dinner every evening.
 • controversy
  One topic that causes controversy is the dispute over subsidies. Eräs väittelyitä aiheuttavista aiheista on tukia koskeva kiista. This is the real controversy or dilemma that we will have to resolve tomorrow. Tämä on se todellinen kiista tai pulma, joka meidän on ratkaistava huomenna. I think this controversy lays bare, once again, rules on state aid and exactly where EU policy is directed. Mielestäni tämä kiista paljastaa jälleen kerran valtiontukisääntöjen luonteen ja EU:n politiikan tarkan suunnan.
 • quarrel
  us
  Mr President, the quarrel between the USA and the EU runs very deep. Arvoisa puhemies, USA: n ja EU: n välinen kiista on hyvin vakava. Quarrels over diminishing but vital natural resources and decent living space may well be the cause of future conflicts or even wars. Tulevaisuuden konfliktien ja jopa sotien syynä saattaa olla kiista vähenevistä, mutta ihmisille elintärkeistä luonnonvaroista ja kunnollisesta elintilasta. We got into a silly quarrel about what food to order
 • word
  us
  [[mums the wordmums the word]]Have you had any word from John yet?
 • wrangle
  I dont know how, but she managed to wrangle us four front row seats at tonights game.Wrangle and bloodshed followed thence.
 • argument
  us
  We should be able to solve this matter on the basis of arguments. Meidän on pystyttävä ratkaisemaan kiista argumenttien pohjalta. Fortunately today this argument has been settled in favour of complete financing from the Community budget. Onneksi tämä kiista on nyt sovittu siten, että rahoitus tulee kokonaan yhteisön talousarviosta. The argument about the names euro and cent to replace ECU is one indication of this. Kiista euron ja sentin nimistä, kun ecu vaihdettiin euroon, on vain yksi todiste siitä.
 • contention
  This is necessary to settle contention between the Member States as a result of different policies. Se on välttämätöntä, jotta voidaan ratkaista jäsenvaltioiden välinen kiista eri politiikkojen takia. The very fact that the latter has been a bone of contention is, in my opinion, the best argument in favour of the directive. Etenkin kiista viimeksi mainitusta on mielestäni paras perustelu direktiivin puolesta. It is my contention that state lotteries are taxes on stupid people.
 • contestation
 • faction
 • tiff

Sanan kiista määritelmät

 • erimielisyyksien värittämä tilanne tai keskustelu
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja