TV-ohjelmatTietovisatReseptitVaihtoautotBlogitNauris.fiHoroskooppi

Sanan kiistaton käännös suomi-englanti

 • incontrovertible
  uk
  The positive role played by the EIB during the crisis is incontrovertible. EIP:n myönteinen rooli kriisin aikana on kiistaton. An equally incontrovertible fact is that this was a mistake and we are paying the consequences. Yhtä kiistaton tosiasia on se, että tämä oli virhe ja me maksamme nyt sen seurauksista. The economic growth of giants such as Brazil, Russia, India and China is a predictable and, fortunately, incontrovertible fact. Brasilian, Venäjän, Intian ja Kiinan kaltaisten jättiläisten talouskasvu on ennustettavissa oleva ja onneksi myös kiistaton tosiseikka.
 • indisputable
  The importance of European industry is indisputable. Arvoisa puhemies, unionin teollisuuden merkitys on kiistaton. The backdrop to the crisis is an indisputable economic disaster. Kriisin taustalla on talouden kiistaton perikato. The success of URBAN during the 1994-1999 programming period is indisputable. Urban-aloite oli kiistaton menestys ohjelmakaudella 19941999.
 • irrefutable
  us
  There is an irrefutable fact in her report: category 4, which was approved in Berlin, may become insufficient if we continue to add the funding of new commitments. Hänen mietinnössään on yksi kiistaton tosiseikka: Berliinissä hyväksytty otsake 4 ei välttämättä riitä, jos lisäämme siihen vielä uusia rahoitussitoumuksia.
 • undownable
 • absolute
  uk
  us
  There is absolutely no doubt that the Republic of Korea is practising dumping in the sector, and for this reason the European industry cannot compete. Näyttää olevan kiistaton tosiseikka, että Korean tasavalta harjoittaa alalla polkumyyntiä, ja tästä syystä Euroopan teollisuus ei pysty olemaan kilpailukykyinen. absolute purity, absolute libertyabsolute alcohol
 • demonstrable
  It is easily demonstrable that water extinguishes fire.
 • incontestable
  The renewability of peat is an incontestable biological fact. Turpeen uusiutuvuus on kiistaton biologinen fakta. That he was the greatest 100m runner of his generation was incontestable.
 • undeniable
  The healthy basis of the diet is also undeniable. Sen terveellinen perusta on myös kiistaton. In my opinion, that is an undeniable and positive sign. Se on minusta kiistaton myönteinen merkki. As has been said here today, the euro is an undeniable success. Kuten täällä on tänään todettu, euro on kiistaton menestystarina.
 • undisputable
  A child also has an undisputable right to bond with both parents. Lapsella on kiistaton oikeus luoda side kumpaankin vanhempaansa.
 • undisputed
  Overfishing is an undisputed fact. Liikakalastus on kiistaton tosiasia. The goal of the Barcelona Process is undisputed. Barcelonan prosessin tavoite on kiistaton. The toxicity of PFOS is undisputed, including by industry. PFOS-yhdisteiden myrkyllisyys on kiistaton, myös teollisuuden mukaan.
 • vested
  The Pope, vested in mitre and cope, is greeted by a newly created Cardinal.

Esimerkit

 • On kiistaton tosiasia, että maa on pyöreä.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja