Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan kiitettävä käännös suomi-englanti

 • laudable
  There is one laudable exception, and that is the Kurdish sector. Tästä on yksi kiitettävä poikkeus eli kurdialue. First, I want to say that this programme is very laudable and commendable. Ensinnäkin haluan sanoa, että tämä ohjelma on hyvin kiitettävä ja ansiokas. In that respect, Mrs Fontaine, the meeting which you chaired was a laudable exception. Sikäli, rouva Fontaine, johtamanne kokous oli myös erittäin kiitettävä poikkeus.
 • commendable
  I do not think so because the ultimate goal is commendable. Mielestäni ei, koska perimmäinen tavoite on kiitettävä. In this respect, the Commission' s initiative is commendable. Tässä mielessä komission aloite on kiitettävä. Amendment 886 has a commendable purpose - investment in sport. Tarkistuksella 886 on kiitettävä tavoite: investoiminen urheiluun.
 • laud
  Employers with the best health and safety standards should be publicly lauded and suitably rewarded. Työnantajia, joiden yrityksissä työterveyden ja -turvallisuuden taso on paras, olisi kiitettävä julkisesti, ja heidät olisi palkittava asianmukaisesti.
 • praiseworthy
  Undoubtedly, this initiative is praiseworthy and I support it. Aloite on epäilemättä kiitettävä ja kannatan sitä. CARS 21 was, and remains, a praiseworthy plan, but it is far from sufficient. CARS 21 oli kiitettävä suunnitelma ja on sitä edelleen, mutta se ei todellakaan riitä. It was a praiseworthy initiative, but the campaign was discreet to say the least. Se oli kiitettävä aloite, mutta kampanja oli vähintäänkin hillitty.
 • very good
  That was a very good play- Find out if theres any claret in the cellar, Jeeves.

Sanan kiitettävä määritelmät

Esimerkit

 • Hänen koulutodistuksessaan oli yksinomaan kiitettäviä arvosanoja.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja