TietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotViihdeBlogitHoroskooppiReseptit

Sanan kilpailukyky käännös suomi-englanti

  • competitivenessCompetitiveness, competitiveness, competitiveness: that’s it! Kilpailukyky, kilpailukyky ja vielä kerran kilpailukyky – juuri siitä on kyse. Competitiveness of European industry Euroopan teollisuuden kilpailukyky - Growth - Employment - Competitiveness - Kasvu - Työllisyys - Kilpailukyky
  • ability
    us
    Their ability to be competitive will be severely reduced and they will rapidly come under threat of closure. Niiden kilpailukyky heikentyy merkittävästi, ja ne ovat pian sulkemisuhan alla. I think it is a sign of the EU's ability to respond to global challenges, secure competitiveness and create stability. Mielestäni se on merkki EU:n kyvystä reagoida maailmanlaajuisiin haasteisiin, turvata kilpailukyky ja luoda vakautta. The end product must be a directive unencumbered by massive bureaucracy, one that benefits the workers on whom Europe’s ability to compete depends. Lopputuotteen on oltava direktiivi, jota ei rasita valtava byrokratia ja josta on hyötyä työntekijöille, joista Euroopan kilpailukyky on riippuvainen.
  • ability to competeThe end product must be a directive unencumbered by massive bureaucracy, one that benefits the workers on whom Europe’s ability to compete depends. Lopputuotteen on oltava direktiivi, jota ei rasita valtava byrokratia ja josta on hyötyä työntekijöille, joista Euroopan kilpailukyky on riippuvainen. Furthermore, as has also been stressed tonight, that ability to compete is reinforced by the strong devaluation of the Korean won, caused by monetary instability in Asia. Kilpailukyky, joka toisaalta vahvistuu, kuten täällä on myös tänä iltana korostettu, Korean wonin Aasian valuuttakurssihäiriöistä johtuvan devalvoitumisen vuoksi. Secondly, we also have a duty to ensure that the working environment and the ability to compete and to get a job within our Community is also made available and is as accessible as possible. Toiseksi, meillä on myös velvollisuus varmistaa, että työympäristö ja kilpailukyky ja työpaikan saaminen yhteisössämme ovat saatavilla ja niin helposti saavutettavissa kuin mahdollista.
  • competeWe demand it because we have to guarantee that biofuels will be able to compete against petroleum. Koska meidän on taattava biopolttoaineiden kilpailukyky suhteessa kivennäisöljyihin. This is why I am confident that the compromise reached will definitely guarantee that Europe can compete with the rest of the world. Olenkin varma, että saavutetulla kompromissilla voidaan taata Euroopan unionin kilpailukyky muun maailman kanssa. The end product must be a directive unencumbered by massive bureaucracy, one that benefits the workers on whom Europe’s ability to compete depends. Lopputuotteen on oltava direktiivi, jota ei rasita valtava byrokratia ja josta on hyötyä työntekijöille, joista Euroopan kilpailukyky on riippuvainen.

Sanan kilpailukyky määritelmät

  • yrityksen tai laajemmin kansakunnan kyky pärjätä markkinaehtoisessa kilpailussa

Esimerkit

  • Hintakilpailukyky on vain yksi kilpailukyvyn osatekijöistä: muita voivat olla esimerkiksi lyhyet toimitusajat tai hyvä asiakaspalvelu.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja