ReseptitTietovisatHoroskooppiBlogitViihdeTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan kilpikonna käännös suomi-englanti

  • turtle
    us
    I also want to say something about the shrimp-turtle decision. Haluan myös sanoa jonkin sanan katkarapu/kilpikonna-tapauksen lopputuloksesta. In addition, the Greek authorities provided updated information on several other infringements, including the caretta caretta case - the loggerhead sea turtle. Lisäksi Kreikan viranomaiset antoivat päivitettyä tietoa useista muista rikkomuksista, mukaan luettuna tapaus caretta caretta -kilpikonna. The tuna dolphin and shrimp turtle decisions have increased the anxiety amongst NGOs and the public that the WTO is a threat to socially and environmentally sustainable development. Tonnikala/delfiini- ja katkarapu/kilpikonna- päätökset ovat lisänneet kansalaisjärjestöjen ja kansan pelkoa siitä, että WTO uhkaa sosiaalisesti ja ympäristöllisesti kestävää kehitystä.
  • tortoise
    us
    Having a tortoise made of jade was felicitous. Jadesta tehty kilpikonna oli onnistunut valinta. Their activities represent the hare, and our responses the tortoise. Järjestöjen toiminta etenee kuin jänis, kun taas meidän vastauksemme ovat yhtä nopeita kuin kilpikonna.

Sanan kilpikonna määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja