HoroskooppiTietovisatViihdeVaihtoautotBlogitReseptitTV-ohjelmat

Sanan kirjailija käännös suomi-englanti

 • author
  us
  Mr President, The Iranian author Faraj Sarkouhi has been viciously attacked by the authorities in Iran. Herra puhemies! Iranilainen kirjailija Faraj Sarkouhi on joutunut karkean oikeudenloukkauksen kohteeksi Iranin viranomaisten taholta. Because, as a German author says, progress is a snail, but it moves, and it moves forward. Eräs saksalainen kirjailija ilmaisi asian suunnilleen seuraavasti: "Etana merkitsee edistystä, mutta se liikkuu sittenkin ja se liikkuu eteenpäin." The author Mark Twain observed, ‘We can change the world or ourselves, but the latter is more difficult’. Kirjailija Mark Twain totesi aikanaan, että voimme muuttaa maailmaa tai itseämme, mutta jälkimmäinen on vaikeampaa.
 • writer
  uk
  us
  The writer Magden Perihan talks about a forest fire. Kirjailija Magden Perihan puhuu metsäpaloista ja huligaaniasianajajista. On Monday, in the bright of day, writer Georgi Stoev was murdered. Maanantaina murhattiin keskellä kirkasta päivää kirjailija Georgi Stoev. The German writer Hans Enzensberger correctly foresaw what would happen. Saksalainen kirjailija Hans Enzensberger ennusti aivan oikein, mitä tapahtuisi.
 • literary
  us
  literary famea literary historyliterary conversation
 • novelistThus, despite the acquittal of novelist Elif Shafak last week, freedom of expression remains under threat in Turkey. Siitä huolimatta, että kirjailija Elif Shafak vapautettiin viime viikolla, sananvapaus on siis edelleen vaarassa Turkissa. And now, we have a third reform, which rather reminds me of "The Leopard' by the Italian novelist Lampedusa: everything must change in order to stay the same. Ja nyt on kolmannen uudistuksen aika, joka tuo mieleen sen, että kaiken on muututtava, jotta mikään ei muuttuisi, niin kuin italialainen kirjailija Lampedusa totesi romaanissaan Tiikerikissa. This is also proven by some recent important events, as General Ante Gotovina is behind bars in The Hague, while the novelist Orhan Pamuk is free to express his opinions. Tämän todistavat myös eräät äskettäiset tapahtumat, kuten kenraali Ante Gotovinan vangitseminen ja vieminen Haagiin, ja toisaalta se, että kirjailija Orhan Pamuk voi vapaasti ilmaista mielipiteitään.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja