ViihdeHoroskooppiTietovisatReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatBlogit

Sanan kivihiili käännös suomi-englanti

  • coal
    us
    Domestic coal is much more environmentally friendly than imported coal. Kotimainen kivihiili on ympäristön kannalta huomattavasti kestävämpää kuin tuotu kivihiili. Domestic coal will be replaced by imported coal. Kotimainen kivihiili korvataan tuontihiilellä. Coal is undoubtedly an abundant energy source. On totta, että kivihiili on runsas energialähde.
  • black coal
  • hard coalFourthly, the EU needs to apologise and restore hard coal and brown coal to favour, because it has plentiful supplies of these and they are cheap. Neljänneksi EU:n on pyydettävä anteeksi ja palautettava suosioon kivihiili ja ruskohiili, koska hiiltä on runsaasti käytettävissä ja sen käyttö on edullista. Do not ask me how we can justify an industry in which inspite of subsidies German hard coal is DM 200 more expensive per tonne than imported hard coal from anywhere else, including freight costs. Älkää kysykö minulta, kuinka teollisuus pystyy vastaamaan, jos tuista huolimatta Saksan kivihiili on tonnilta 200 Saksan markkaa kalliimpaa kuin mistä tahansa tuotu kivihiili rahtikuluineen. What I have in mind are modern hard coal- or brown coal-fired power plants using different methods of CO2 storage in porous geological formations or underground reservoirs. Tarkoitan nykyaikaisia kivihiili- tai ruskohiililaitoksia, jotka käyttävät erilaisia hiilidioksidin talteenottometodeja huokoisissa geologisissa muodostelmissa tai maanalaisissa varastoissa.

Sanan kivihiili määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja