HoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotReseptitViihdeBlogit

Sanan kohtalokas käännös suomi-englanti

  • fatal
    us
    Any haphazard decisions may be fatal if we do not pay the utmost attention. Yksikin huono-onninen päätös voi olla kohtalokas, jos emme ole äärimmäisen tarkkaavaisia. This is the truth and is undeniably the fatal consequence of indiscriminate terrorism. Tämä on totuus ja se kohtalokas tulos, johon umpimähkäinen terrorismi on kiistatta johtanut. It is a trick, a trick which could prove fatal. Kyseessä on ansa ja sellainen ansa, joka voi olla kohtalokas.
  • baneful
  • fateful
    It would be a fateful mistake to replace dependence on oil with a new and even greater dependence on nuclear power. Olisi kohtalokas erehdys korvata riippuvuus öljystä uudella ja vielä suuremmalla riippuvuudella ydinvoimasta. A delay would send out a fateful signal to the EU and the outside world and would only encourage nationalist forces. Viivästyminen olisi kohtalokas merkki niin sisäisesti kuin ulkoisestikin ja edistäisi vain kansallisten voimien ajamaa asiaa. The fateful and foolish decision of the Amsterdam Conference in favour of common democratic surveillance and reform of the institutions will inevitably have an effect on the timetable for enlargement. Amsterdamin huippukokouksen kohtalokas nahkapäätös yleisestä demokraattisesta valvonnasta ja instituutioiden uudistamisesta vaikuttaa väistämättä unionin laajentumisaikatauluun.

Sanan kohtalokas määritelmät

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja