VaihtoautotTietovisatBlogitHoroskooppiReseptitViihdeTV-ohjelmat

Sanan kohtuullinen käännös suomi-englanti

 • reasonable
  us
  The 5% budget increase is reasonable. Viiden prosentin talousarviolisäys on kohtuullinen. The Commission's approach is reasonable. Komission toimintatapa on kohtuullinen. The proposal is reasonable and realistic. Ehdotus on järkevä ja kohtuullinen.
 • fair
  us
  The second issue is 'a fair return for my country'. Toinen näkökohta on "kohtuullinen tuotto kotimaalleni". That is all the Commission is asking, and we believe it is fair and reasonable. Komissio ei pyydä muuta, ja pyyntömme on mielestämme kohtuullinen ja järkevä. Following lengthy discussions, my committee concluded that this is a fair position. Pitkien keskustelujen jälkeen valiokuntani katsoi, että tämä on kohtuullinen näkemys.
 • temperate
  us
  temperate heata temperate climate.temperate in eating and drinking
 • moderateFor this reason I believe that a 10 % reserve is quite moderate. Tämän vuoksi on kymmenprosenttinen varanto mielestäni kohtuullinen. The budget which we have just voted on is both sensible and moderate. Talousarvio, josta juuri äänestimme, on samanaikaisesti sekä järkevä että kohtuullinen. I believe that Parliament's position during the negotiations was responsible and moderate. Minun mielestäni parlamentin kanta neuvotteluissa oli vastuullinen ja kohtuullinen.
 • abstemiousan abstemious life
 • decent
  us
  Decent living obviously involves decent housing. Kohtuulliseen elämiseen liittyy aivan ilmeisesti kohtuullinen asuminen. The key, of course, is decent State pensions, and funding them is a political choice. Kohtuullinen valtioneläke on siis elinehto, ja sen rahoittaminen on poliittinen valinta. Let us emphasise that these should be jobs with good conditions and decent pay. Meidän olisi korostettava, että olojen pitäisi olla hyvät ja palkan kohtuullinen näissä työpaikoissa.

Sanan kohtuullinen määritelmät

Esimerkit

 • kohtuullinen korvaus
 • kohtuulliset hinnat

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja