Nauris.fiBlogitTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiVaihtoautotReseptit

Sanan kohtuullinen käännös suomi-englanti

 • reasonable
  us
  The 5% budget increase is reasonable. Viiden prosentin talousarviolisäys on kohtuullinen. The Commission's approach is reasonable. Komission toimintatapa on kohtuullinen. The proposal is reasonable and realistic. Ehdotus on järkevä ja kohtuullinen.
 • temperate
  us
  temperate heata temperate climate.temperate in eating and drinking
 • fair
  us
  The second issue is 'a fair return for my country'. Toinen näkökohta on "kohtuullinen tuotto kotimaalleni". That is all the Commission is asking, and we believe it is fair and reasonable. Komissio ei pyydä muuta, ja pyyntömme on mielestämme kohtuullinen ja järkevä. Following lengthy discussions, my committee concluded that this is a fair position. Pitkien keskustelujen jälkeen valiokuntani katsoi, että tämä on kohtuullinen näkemys.
 • moderate
  For this reason I believe that a 10 % reserve is quite moderate. Tämän vuoksi on kymmenprosenttinen varanto mielestäni kohtuullinen. The budget which we have just voted on is both sensible and moderate. Talousarvio, josta juuri äänestimme, on samanaikaisesti sekä järkevä että kohtuullinen. I believe that Parliament's position during the negotiations was responsible and moderate. Minun mielestäni parlamentin kanta neuvotteluissa oli vastuullinen ja kohtuullinen.
 • abstemious
  an abstemious life
 • decent
  us
  Decent living obviously involves decent housing. Kohtuulliseen elämiseen liittyy aivan ilmeisesti kohtuullinen asuminen. The key, of course, is decent State pensions, and funding them is a political choice. Kohtuullinen valtioneläke on siis elinehto, ja sen rahoittaminen on poliittinen valinta. Let us emphasise that these should be jobs with good conditions and decent pay. Meidän olisi korostettava, että olojen pitäisi olla hyvät ja palkan kohtuullinen näissä työpaikoissa.
 • equitable
  It is important that a fair and equitable share of the EUR 2 billion set aside in the 2007 Aid for Trade strategy is directed towards the Pacific region. On tärkeää, että kohtuullinen ja oikeudenmukainen osuus niistä 2 miljardista eurosta, jotka on varattu vuoden 2007 kauppaa tukevan avun strategiaan, suunnataan Tyynenmeren alueelle. In light of this, we should not lose sight of the promise made in the report, 'to guarantee (people living from fishing) an equitable standard of living.' Tämän vuoksi emme saisi unohtaa mietinnössä tekemäämme lupausta taata kohtuullinen elintaso kalastuksesta eläville henkilöille.
 • modest
  us
  I regard that as modest enough, and we have to set down clear markers here. Mielestäni summa on kohtuullinen, ja tästä meidän on annettava selvä merkki. He earns a modest amount of money.Her latest novel was a modest success.

Sanan kohtuullinen määritelmät

Esimerkit

 • kohtuullinen korvaus
 • kohtuulliset hinnat

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja